[]

o kız bana/sana bakmaz

bu düşünceyi nasıl yeniyoruz? çünkü kızlar gayet bakmaz dediğimiz tiplere bakabiliyor. demek ki işin sırrı başka. sırrı ne lan bu işin? doğru kombinasyonu yakalamak için naapsak?

danke.


 
$
Bitte

  • Batuhanolabilir  (16.09.16 18:33:29) 
İşin sırrı çekingen olmamak. Kendini engellememek. Seviyorsan açıkça söylemek. Tabi ben bunları dedim diye gaza gelme, kızın aradığı sende yoksa olmaz o iş.


  • dissendium  (16.09.16 18:39:26) 
Para diyenlere gülüyor ve acıyorum. Para bir güçtür evet, ama en itibarsız güçtür. Paraya varana kadar kadınların etkilendiği çok şey var.


  • yirmisantim  (16.09.16 18:41:38) 
gençler yok ortamı şenlendirmeyelim aman :)

çok karışık işler yahu. aslına bakınca hiç biri tam değil bende ama bir kombinasyon şart. para olaydı iyiydi.

bak sinirlendim yine :) iyi olduk olmadı, komik olduk olmadı, kötü olduk olmadı, bir zengin olup deneyemedik nasıl oluyor :D
  • passion rules the game  (16.09.16 18:46:09 ~ 18:47:56) 
Kizlar paradan etkilenmez sacmalamayin amk. Gider mekani kapatirsin etkilenir. Paradan etkilenmez ama...


  • brad pitt  (16.09.16 19:06:09) 
abi herhalde duran paradan etkilenmezler :) ama o para faydaya(utility yani) döküldüğünde değer kazanır, tabi bu objektif ve subjektif ölçütlere tabidir...yadsınamaz bir gerçek var gibi ortada :)


  • passion rules the game  (16.09.16 19:11:43) 
@yirmisantim +1

paradan medet umanlar kesin yol yordam bilmeyen, hayatında hiç oturup da bir kadınla konuşamamış asosyal tipler bence. neyse, kız eğer olgun bir bireyse gidip konuşman sana bir şey kaybettirmez. hatta güzel bir iletişim kurabilirsin kolayca. kafalar uyuyorsa ne güzel.
  • ruhen hastayim ben  (16.09.16 19:14:08) 
yahu paradan etkilenen kız da var parayı çüküne takmayan da var hatta paranın pırasası(anladın sen) olmuş kızlar da var. uzaktan hiç tanımadığın kızla tanışmadan bilemezsin tabii, eğer tanıştığın veya nedir ne değildir biraz bildiğin bir kızsa zaten birazcık fikrin vardır ve genelde o fikirlerin de doğrudur.

en temizi özgüven, özgüvenin oldu mu kızın tipi olmasan bile en azından terslemez, şeytan tüyü dediğimiz durum gibi bir şey sanırım bu özgüven kıslar için.

bu söylediklerimi günde 2 kızla sevişen arkadaşım rıfkı anlattı bana, onun yalancısıyım. rıfkı'yı daha gören olmadı ama ben biliyorum rıfkı'yı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.09.16 19:24:14) 
özgüven tek çözüm değil onu biliyorum :)

yakışlıklıysan özgüvenlisin, tipsizsen sapıksın abi direk kızla tanışmaya niyetlenirsen çaaat diye. ben en azından şimdiye kadar tatlı çocuk kontenjanından yırttığım oldu bundan zarar gelmez diye de, en azından sapık muamelesi görmedim, de gören de vardır :)

rıfkı'ya selamlar :D
  • passion rules the game  (16.09.16 19:26:23) 
para diyenlere bir kadın olarak ben de acıyorum. paraya ancak bir baltaya sap olamamış başarısız ve çiğ kadınlar tav olur. eğer böyle bir asalakla birlikte olmanın benim için bir mahsuru yok, tek önemsediğim yanımda bir dişi olması ve nefes alması diyorsanız buyurun paranızla hava atın.

ben bir erkek bana zengin olduğunu ima ettiği zaman bile korkunç bir mide bulantısı hissediyorum. herhalde bu benim orospu olduğumu falan sandı diyorum. koşarak uzaklaşmak istiyorum o ortamdan. gel gelelim beş parasız basiretsiz bir erkeğe de dönüp bakmam, bunu da itiraf etmeliyim. ben nasıl kendi paramı kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsam karşımdaki erkekten de benimle aşağı yukarı aynı seviyede olmasını beklerim. başarısız ve tembel insana tahammülüm yok zira.

peki bu kadınlar paraya tav olmuyorsa neye tav oluyor? tüm kadınlar için konuşamam ama kendim için cevaplayayım ben bu soruyu. ben ilk tipe bakarım. eğer bir insan dış görüşünü ile beni heyecanlandırmıyorsa ne kadar şahane bir karaktere sahip olursa olsun kesinlikle şans vermem.

neyse dış görünüşünü beğendik diyelim, ikinci olarak hal ve tavırlarına bakarım. nerede nasıl davranacağını biliyor mu? yol yordam biliyor mu? toplum içinde beni utandırıyor mu? ağzı laf yapıyor mu? güzel ve kendinden emin bir şekilde insanlarla diyalog kurabiliyor mu? nazik ve saygılı mı? yoksa kaba ayının teki mi? kafası çalışıyor mu? yeterince zeki mi? onu hayata bağlayan, ilgi duyduğu değişik uğraşları, hobileri var mı? bana bir şeyler katabilir mi? bunlar benim için hayati önem taşıyor. zira bir insanın diğerlerine olan davranışları ve kişisel ilgi alanları onun hakkında çok fazla ipucu verir (eğitim seviyesi, aile yapısı, kültür düzeyi gibi.).

bunlar dışında karşımdaki insanın açık fikirli, olumlu, neşeli ve rahat bir insan olması da azami önem taşır benim için. seksist mi? üstünü çizerim direkt. küfürlü mü konuştu? bye bye canım. geleneksel kafada, dindar bir şahıs mı? direkt izimi kaybettiririm. kıskanç mı, insanı darlıyor mu, boğuyor mu? gerekirse ondan kurtulmak için kıta bile değiştiririm. pis mi, bakımsız mı, kokuyor mu? e yuh yani bir insan belli bir yaştan sonra kişisel bakımını üstlenemiyorsa yaşamasın daha iyi.

gördüğün gibi pek çok nedeni olabilir bir kadının bir erkekle ilgilenip ilgilenmemesinin. burada altını çizerek tekrar belirteyim, ben burada tüm kadınlar adına konuşmadım. yalnızca kendi adıma konuştum. insanların ilişkilerdeki öncelikleri pek tabii değişkenlik gösterebilir.
  • köstebek kurabiye  (16.09.16 19:28:27 ~ 23:00:24) 
bilmiyorum tipe bakılması paraya bakılmasından iyi mi kötü mü. en azından para sonradan kazanılabiliyor tipe çözüm yok :)

tabi kişiden kişiye değişir de tip olmasın ya :)
  • passion rules the game  (16.09.16 19:30:22 ~ 19:31:43) 
@passion rules the game sen güzel bir kadınla birlikte olmak istersin değil mi? işte kadın da ister gözüne gönlüne hoş görünen yakışıklı biri ile birlikte olmayı. bunun kabul edilmeyecek bir yanını göremiyorum.


  • köstebek kurabiye  (16.09.16 19:34:44) 
@köstebek kurabiye o zaman çirkinler ölsün mü, çirkinler çift olup çirkin çocuklar mı yapsın!?!?! :P üstellik güzellik geçicidir diyor, kendimi avutuyorum

demek ki para bu zinciri kırıyor arkadaşların dediğine bakarak. o kadar da kötü değil?

genetik bilimi ağladı şu an.
  • passion rules the game  (16.09.16 19:36:17 ~ 19:38:41) 
@passion rules the game sen süper karaktere sahip çirkin bir kadınla birlikte olmak ister miydin? dürüstçe cevap verirsen sevinirim.

tip konusu hakkında şöyle bir şey söyleyebiliriz aslında, herkesin zevkleri beğenileri birbirinden farklı. misal burada arada bazı kişilerin (kadın erkek fark etmeksizin) fotoğrafları paylaşılıyor. bazıları bazı kişiler için ölüp biterken bazıları ise öyyk bu ne la!? vs. şeklinde tepki verebiliyor. bu çok değişken bir konu. ben buradan şunu anlıyorum, çok aşırı ölümcül çirkin olmadığı takdirde herkesin bir beğeneni oluyor genelde.
  • köstebek kurabiye  (16.09.16 19:42:59 ~ 19:43:20) 
@köstebek eh, haklısın. kimse istemez herhalde. ama işte bilemiyorum.

ve her topal satıcının bir kör alıcısı vardır demek lazım, ama denklem bu kadar basit olamaz, olmamalı :)
  • passion rules the game  (16.09.16 19:47:16) 
İlk tanışmadan itibaren niyet belli edilerek iletişim kurulmaya başlandığında dış görünüş daha ön planda oluyor. Ki eldeki tek veri olduğundan gayet normal.

Ama doğaçlama gerçekleşen ve herhangi bir ilişki beklentisi olmadan taraflar birbirini tanır ve anlaşırsa yani uyum yakalanırsa dış görünüşün önemi kalmıyor.

Burdan yola çıkarak görünüşüne güvenmeyen birinin niyetini belli etmeden sinsice bir arkadaşlık ilişkisi kurması daha avantajlı diyorum.
  • olabilir ya da olmayabilir  (16.09.16 20:12:35 ~ 20:13:46) 
Bakmaz denilen kişi ne olarak görülüor fuckbody mi sevgili mi?

Bir arkadaşım var tarz olarak recep ivediği andırıyor, kariyer desen yok, ağzı laf yapan bir tip. Nedense fuckbuddy olarak kızların tercihi, bu kızlarda sevgilisi olan arkadaşları ve gerçekten de güzel kızlar.
  • geçerkenugradım  (17.09.16 11:06:56) 
sevgililik ya daha çok sffsdfds

çok karışık işleer
  • passion rules the game  (17.09.16 12:22:00 ~ 12:22:22) 
Yakisiklilik, sempatiklik, zeki gorunmek, muhabettinin guzel olmasi, yasadigin hayat, sosyal statun vs. bir suru degisken var etkileyen. Kadinlar da kadinina gore degismekle birlikte bu bir suru degiskenden etkileniyorlar. Bunlardan birini ya da birkacini tutturdugunda oluyor iste. Kimisi suratina asik olur, kimisi tasidigin baska bir sifata.

Nicht zu danken.
  • stavro  (17.09.16 12:30:59) 
Bir de parayla alakali demek de sacma parayla alakasi yok demek de. Paradan etkilencek olan da var, konusma tarzindan da bilmemneyinde de. Her frekansa uygun alici var.


  • stavro  (17.09.16 12:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.