[]

Devamli sinirlilik hali

En küçük bir şeyde parlama,tahammül sınırlarının
Yerlerde olması, buna bağlı olarak suratın devamli asık olması
70 lik dedeler modunda,dolayısıyla herkesi kırmış olmanın verdiği
Vehamet le yalnız kalma hissiyatı..
Benim sorunum kısaca bu.2 sene önce psikaytr daha önceki yaşamış olduğum
Küçük deprwsyonlarin halledilmeden üstünün kapatılıp
Yerine yenilerinin eklenmesinden kaynaklanan sorun olduğu için
Bi antideprasan tedavisi uygulamisti ama bende yarıda bıraktım.

Bu durumdan çok rahatsızım tekrar bi Dr gözüküp bi ilaç tedavisine başlasam mi diyorum.Çünkü hem işim hem özel hayatım bombok buyuzden

Fikirlerinize ihtiyacım var

 
Olur olmaz sinirlenmek ve sinirlendiğinde gözü dönercesine etrafa zarar vermek etrafımda çok sık rastladığım bir sorun. Bu çok ciddi bir problem. Çevrendekilere de kendine de zarar verirsin. Bu kadar yıpranmaya hiç gerek yok. Tedavi ol, kurtul. Yalnız değilsin bu konuda; merak etme.


  • fragile lady  (16.09.16 12:46:41) 
Bende de vardı bundan. Önemli olan öfkelenmemek değil bunu ifade ederken kontrollü olmakmış anladığım kadarıyla zira bir öfke kontrolü eğitimine katıldıktan sonra hemen olmasa da zaman içinde bu ani parlamaları bayağı azalttım. Tavsiye ederim.

Bu arada belirtmem gerekir ki bu sorunumun pik yaptığı dönemler hayatımın birkaç alanında işlerin yolunda gitmediği zamanlar oluyor. Bir birikmişlik hissiyatı çok baskın gerçekten de. Geçmişin ağırlıklarını müsait bir yerde kontrollü olarak indirmek gerek galiba. Psikoterapi de işe yarar naçizane tavsiyem... iyi haber ise bunun farkında ve bundan rahatsız olmanız bunu atlatmak için motivasyonunuzun yerinde olduğunu gösteriyor.

Kolay gelsin :)
  • dene  (16.09.16 13:11:05 ~ 13:11:49) 
İlaç tedavisi yeterli değil, seni bu kadar geren üzen ve tepkilerini sertleştiren şeyleri konuşup çözmek gerekir. Çözmek de yetmez üzerinde alıştırmalar çalışmalar yapmak gerekir. İlaç tedavisi lazım evet ama bu davranışçı-bilişsel terapinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için lazım. Evet git doktora, hayat bu derece öfkeyle yaşamaya değen bir şey değil.


  • yaren  (16.09.16 13:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.