[]

sizde de var mı

seyler.eksisozluk.com

" procrastination kişiyi kalkındıracak, hayallerine kavuşturacak, hedefe ulaştıracak mükemmel planı kağıtlara yazıp, başlamadan önce bir duş alıp, sonra acıktığını fark edip yemek yemek için dışarı çıkmaktır. çünkü açken plan gerçekleştirilemezdir, mantıklı olanı doymaktır.

procrastination eve dönüp, plan kağıdına göz atıldığında hepsinin siyah kalemle yazıldığını görüp, üzülüp, dışarı çıkıp renkli kalemler almak ve baştan yazmaktır. renkli plan kağıdı hazırlanıp duvara asıldıktan sonra harekete geçecekken canın kahve istemesidir. hem de zihni açardır, daha ne olsundur. "

bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. eğitim hayatım adeta tehlikede.

 
Kendimi okumuş kadar oldum (:


  • MandMs  (16.09.16 01:08:52) 
Garip bir soru olacak ama koç burcu musunuz?

Bende de var bu olay, her şey mükemmel olana kadar ders çalışamıyorum. :(
  • ceann deas  (16.09.16 01:16:52) 
Başak burcuyum. Benim ki mükemmellikten ziyade tembellikten diye düşünüyorum. Bir türlü konsantre olamayıp, başka şeylerle oyalanmak daha çok.


  • MandMs  (16.09.16 01:32:19) 
ben de bunun esiriyim. çok uyguladığım bir şey yok ama denediğim ve faydasını gördüğüm şeyler var geçmişte. Mesela pomodoro tekniği ders çalışmak için güzel. bir de şuradaki videolara göz atıp uygulamaya çalışabilirsiniz.

www.youtube.com
  • senolll  (16.09.16 01:32:46) 
Bende hem mükemmeliyetçilik hem tembellik var. Kıramadım canına yandımının şeysini. Hayır insan niye tembel olur anlamıyorum. Depresyon hariç.


  • yaren  (16.09.16 01:59:11) 
Yaren +1

Burç muhabbeti komikmiş.
  • Adramelekhh  (16.09.16 03:00:30 ~ 03:00:47) 
var.


  • renksizbukalemun  (16.09.16 05:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.