[]

Maaş hesabının olduğu bankadan kredi çekme

Çekilen kredi direk vadesiz hesaba mı yatıyor yoksa farklı bir şekilde mi alıyorum o parayı? Mevcutta 10k param var diyelim. Onun üzerine yatmasını istemiyorum ben. Bankaya gidip elden alayım istiyorum. Hesabı karıştırmadan direk alabiliyor muyum? İnternet bankacılığından başvururken kredi ve kredi (maaş hesabı) şeklinde iki seçenek vardı akbank'ta.




 
Bir de yarın maaş hesabımın olduğu şubeye gitsem hemen krediyi alabilir miyim? Yoksa beklemem mi gerekiyor biraz?


  • little big man  (16.09.16 00:18:50) 
Vakifbankta direkt maas hesabina yatmıştı. Ve her ayin maas gününde otomatik kesiliyor para. Ayni gun çıkıyor beklemenize gerek yok.


  • karacigerim vur kadehlere  (16.09.16 00:19:35 ~ 00:20:11) 
Ben elden de almıstım hesaba da yatırarak almıstım. Yüklü olanları 30+ hesaba yatırmıslardı daha düşük miktarlarıda sanırım mevcut hesaba yatırıp bankadan cıkmadan hesaptan cekip cıkıyosunız.yada banka yetkilisi makinede saydırıp vermisti bana. (Halkbank)


  • nanelimonportakal  (16.09.16 00:34:12) 
Halkbank'tan iki sefer çektim. Direkt vadesize yatıyor. Cart diye de vermiyorlar, en az iki gün bekledim başvurunun tamamlanıp paranın hesaba yatması için.


  • buff  (16.09.16 00:35:02) 
5 liradan yüksekse hemen yatmıyor olabilir. yani bir limit var. kredin onaylanınca ister elden al, ister yeni hesap açtır oraya attır. şubede para varsa alırsın her türlü.


  • cekilmis gayfe  (16.09.16 00:39:57) 
Teknik olarak çektiğiniz kredinin her türlü önce vadesiz hesaba giriş yapması gerekiyor diye biliyorum. Yani parayı elden alsanız bile hesap hareketlerinde önce nakit girişi, sonra da hemen nakit çıkışı gözükmeli.

Eğer maaş hesabının olduğu vadesiz hesaba yatmasını istemiyorsanız en iyisi aynı bankada yeni bir vadesiz hesap açmak. Yalnız bu hesaba maaş bağlı olmadığı için hesap işletim ücreti yansıyabilir, haberiniz olsun.
  • kingdom of rust  (16.09.16 01:25:14) 
Kredi puanın çok önemli. Benim 1850'idi. K.kartımı bir gün geciktirdim 1320'ye düştü.
Geçen ay bankadan kredi çekerken (10.000 TL) biraz sorun yarattı.
Normalde eski puanınla gelsen aynı gün içinde şube müşterisine 30.000'e kadar anında kredi veriyoruz dedi. Puanın düşmesi onay sürecini çok etkiliyormuş.
  • six packsiz  (16.09.16 12:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.