[]

internette neler okuyorsunuz, sadece stalk mı yapıyorsunuz?

ben boş boş gezinmekten sıkıldım, yapacak fazla bir şey de yok, okuyabileceğim kaliteli makalelerin yer aldığı bir site ya da bloglar tavsiye edebilir misiniz?




 
internet'te yapacak çok fazla bir şeyiniz yoksa fazla zaman harcamadan çıkmak en iyisi.

ben mesela, az önce bisiklet fiyatlarına baktım. ilgimi çeken bisikletle ilgili yorumları okudum, youtube vidyolarını izledim. hatta bir bayiyi de aradım ama açmadılar.

zaman geçirmek için bir site soruyorsanız eğer buraya bakınız: www.quora.com
  • little big man  (15.09.16 17:20:32) 
  • fotrsapka  (15.09.16 17:36:19) 
milliyet.com.tr ye girip şokşokşoklara bakıyorum.


  • anonymice  (15.09.16 17:38:08) 
lifehacker.com var sevdiğim, pocket'ın recommended'ları da iyi oluyor.


  • passion rules the game  (15.09.16 17:53:19) 
stumbleupon


  • sutlu nescafe  (15.09.16 18:35:14) 
fazla zaman harcamadan çıkmak en iyisi +1

internetteki zamanımın çoğunu ingilizce bir şeyler okuyarak/çalışarak geçiriyorum. onun dışında sözlükten gündeme bakıyorum ne var ne yok diye. arada kafam bunalınca da duyuruya bakıp çıkıyorum. makale olarak da evrimagaci'ni takip ediyorum. günümün yarısından azı internette geçiyor yani. zaman geçirmek istiyorsan bu illa internet üzerinden olmak zorunda değil. bugün nasıl televizyon izlemek aptal işiyse internette çok fazla boş vakit geçirmek de öyle aptal işi.
  • ruhen hastayim ben  (15.09.16 19:03:00 ~ 19:03:41) 
Wikipedia, reddit vs varken millet nasil internetten sikilabiliyor anlamiyorum, insan gercekten hayret ediyor..


  • mirandaiam  (15.09.16 19:23:34) 
reddit'de geziyorum oldukça ilgi çekici şeyler var.
memrise'da japonca kelime tekrarı.
evrimağacı, kozmik anafor, arkeofili gibi sitelerde ilgimi çeken makaleler. bazen medium'dan yazı okuyorum. goodreads ve reddit'den okumak için kitap tavsiyelerine bakıyorum.
youtube'de crash course gibi olağanüstü bir şey var. onu da izlerim. şu aralar tarih ve anatomy bölümüne bakıyorum. genel bir fikir oluşturuyor ve ilgimi çeken ileride okuyacağım şeyler keşfedebiliyorum.
edit: stalk'la falan uğraşmıyorum. onlar beni stalklasın ehehe.
  • empat  (15.09.16 21:08:22 ~ 21:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.