[]

Varna'dan icki Alma sorusu

Burda herhangi bir markette ickiler cok ucuz. Boyle alip getirsem cantada sinirda sorun olmaz di mi? Oyle cok abartilmayacak. Toplamda 2-3 litre anca olur. Bi de sahte cikmaz di mi :)




 
araçla geliyosan bagaja at bavulun içine koy bakabilirler. bavulu açtırırsa içkiyi açıp iç biraz. ben ayyaşım içecem yolda de.


  • cekilmis gayfe  (15.09.16 10:25:59) 
Sorun yok,sahte genelde cikmaz ama bu yok demek degil,sahteside var.ucakla geliyorsan bagaja vermen gerekecek.otobusle geliyorsan kapikulede tek baktiklari sey icki ama 2-3 siseden birsey olmaz.


  • duptıs  (15.09.16 10:27:21) 
Pardon tabi varnadan gelirken kapikule diye yardirmisim aliskanliktan derekoyden girersiniz,pek sorun olmaz.


  • duptıs  (15.09.16 10:28:37) 
Valla metro turizmle geliyorum. Hangi kapidan gecer bilmiyorum.


  • tepedeki psychedelic adam  (15.09.16 10:38:38) 
ben o sınırı çok kullanıyorum. abartmadıkça sorun olmuyor. yani sınırda görüyorlar o içkileri ama bir şey demiyorlar.

ticaret amaçlı değil de basit tüketim amaçlı aldığına ikna olmaları lazım ki senin de öyle sanırım.

aynı araçta başkasına ya da şoföre falan sinirlenirse uyuzluğuna kırar şişeleri ama büyük ihtimal hiçbir şey olmaz.
  • nigeo  (15.09.16 14:06:10) 
Peki butun bu bahsettigimiz kontrolleri turk gorevli mi yapiyor bulgar mi :) ben simdi marketten aldim bir de ek olarak free shop sinirlari dahilinde ordan bisey alsam sorun olur mu?


  • tepedeki psychedelic adam  (15.09.16 19:05:48) 
arkadas zaten freeshop'tan da hakkını alacaksın tabii ki.

bulgar için hava hoş. ülkesinden mal ihraç etmiş oluyor bir tür.
kontrolü türk yapıyor. sorun çıkacağını sanmam 1-2 şişe için.
  • nigeo  (15.09.16 19:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.