[]

Antibitotik mi grip hapı mı (aferin nurofen vs)

Aile ikiye bölündü bu tartışma yüzünden yardım edin.

Boğazım genzim yanıyor, burnum bir akıyor bir tıkanıyor sarı-beyaz sümük çıkarıyorum. Hangi tür ilaca ihtiyacım var şimdi benim?


 
aferin+uyku


  • enaz3kedi  (14.09.16 17:33:32) 
Antibiyotik leblebi gibi kullanılmaz, tehlikeli ilaçtır. Bi kere belli ki boğazındaki lenfler mikropla savaşıyor. Onlara yardımcı ol, ağzını burnunu sabunla günde 4-5 kere. Bi ordan mikrop girişi kırılsın. Sonra sana zencefilli ballı limonlu sıcak su (kaynar değil sıcak) yapsınlar, günde 3 defa da onu iç. Bağışıklığın güçlensin. Bol bol da su iç, 3 litreyi gör, sindirim sistemin dinlensin. Ateş olursa düşürmeye çalışmayın sadece çok yükselirse acile gidilmeli, onun dışında ateş vücudun mikrop kırma yöntemidir elleşmemek gerekir. Yat dinlen bakim o ne öyle ilaca sarılıyonuz.

Ceviz kuru üzüm ye.
  • yaren  (14.09.16 17:36:47) 
yaren'in dediği doğru. Öyle kafanıza göre antibiyotik kullanamazsınız. Doktor yazmadan sakin olsa kendi kendinize antibiyotik kullanmayın.

Bu arada Türkiye gereksiz ve bilinçsiz antibiyotik kullanımında ilk sıralarda yer alıyormuş.
  • microfiction  (14.09.16 17:41:34) 
Antibiyotik tedavi eder, aferin nurofen gibi ilaçlar semptomları yok eder.

Şimdilik semptomları yok etmek için aferin içip en kısa zamanda doktora görünebilirsin, tedavi için ne tür bir antibiyotik alman gerektiğine doktor karar verir.
  • robin crusoe  (14.09.16 17:43:07) 
Ya antibiyotik kafaya göre alınmaz. Bence sıcak bir çorba ve terle


  • aklimdakisorular  (14.09.16 17:55:33) 
boğazın şiş ise antibiyotik gerek. yanıyorsa suda eriyen asprin var c vitaminli o iyi geliyor.


  • cekilmis gayfe  (14.09.16 17:59:03) 
Nurofen+istirahat+bol sıvı tüketme+ballı ılık süt.


  • pastörizesüt  (14.09.16 19:04:10) 
@shotgun hocamdan sarı yeşil sümükler konusunda da açıklama bekliyorum. Sen nurofen alıyorsun yue.


  • Lim5  (14.09.16 20:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.