[]

death note'un ardından anime önerisi

zamanında tsubasa ve pokemon izlemiş, aradan geçen 15-20 yılın ardından üç günde soluksuz bir şekilde death note gömmüş bir bireyi bu saatten sonra hangi anime keser?

bir de death note'a burnumun ucuyla, abimin zoruyla başladım. öncesinde "meh" gözüyle bakıyordum animelere. ön bilgi, yayalım.

teşekkürler.

 
One piece


  • fragile lady  (14.09.16 16:38:49) 
  • the best is yet to come  (14.09.16 16:39:48) 
one piece + cowboy bebop !!! ama bence one piece den başla çok fazla bölüm var diye üşenme izlemezsen çok şey kaybedersin.hatta bence mangasını da okuyabilirsin.


  • orixim  (14.09.16 16:42:43) 
Code geass death note'a benzer. İzleyebilirsin.

Edit: Code geass ile death note'un bayağı alakası var, çünkü ikisinde de başrollerin stratejik savaşını izliyoruz. Hatta ikisinde de doğa üstü yardımcıları var. Daha ne benzerlik olacak ki? İkisinde de başkalarının öğrenmesini istemedikleri özel güçleri var.

Fullmetal alchemist de epey iyidir. Hatta en iyilerinden hikaye işlenişi olarak.
  • Adramelekhh  (14.09.16 16:46:22 ~ 17:36:36) 
fullmetal alchemist brotherhood
kesinlikle bu. Kaptırırsan soluksuz izlersin, bence en müthiş animelerden biri.

  • rodriguez2  (14.09.16 16:50:21) 
psycho pass'da polisiye gibi eger izlemediysen. code geass ile death note'un hiç alakası yok ama death note'u sevenlere çok tavsiye ediliyor. bana sorarsan izlediğim en iyi anime kesinlike steins; gate izlemezsen çok şey kaybedersin


  • bonisnocetquimalisparcit  (14.09.16 17:06:17) 
One piece sakın başlama. Hele ki yeni başlamış birine one piece önermek çok yanlış bana kalırsa. One piecf pişmanlıktır. Mangayı oku ama animesi çöp

Hellsing
Samurai Champloo
Pokemon Origins
Elfen lied
Great Teacher Onizuka
  • kaledekiyalnizlik  (14.09.16 17:26:20) 
Niye herkes anime izlemeye death note ile başlıyor. Çok yanlış bi seçim.


  • aydogank  (14.09.16 18:11:10) 
@aydogank valla benimki tamamen tesadüf oldu. özel bir tercih değil.


  • avianthem  (14.09.16 22:39:02) 
Hunter x hunter derim ben. Israrla


  • etna  (15.09.16 11:02:34) 
Hazır Death Note'u yeni bitirmişken Death Parade'ı bi' izle bence. Spoiler vermeden nasıl derim bilmiyorum ama ne kadar erken izlersen o kadar anlamlı olabilir.

www.imdb.com
  • and the oscar goes to wilde  (19.09.16 01:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.