[]

Gayrettepe mi kadıköy mü

Sizce altunizade'de çalışacak ve genellikle servisle işe gidip gelecek birisi için moda mı yoksa gayrettepe mi eğlence ve yaşam/ulaşım kolaylığı açısından daha mantıklı olur ?

Avrupa tarafı eğlence konusunda daha çekici geliyor (gerçi haftaiçi dışarı çıkabilecek zamanım olacak mı bilemiyorum) fakat trafik konusunda biraz gözümü korkuttular. (ters trafik ??)

Tabi Altunizade'de bir ev de söz konusu olabilir.

 
Gayrettepede yasiyorum. Altunzsde icin metrobus yeterli 15dk +kopru trafigi sadece. Ayaginin altinda bjk bi metroyla taksim yuruyerek mkoy. Sessiz sakin semt krallar gibi. Ne tinerci ne gaspci ne ses ne gürültü. Ama 1+1 yok tek yasayacaksan fiyatlar yuksek. Kadikoy ise Yarim saat.


  • sen nasıl bir insansın  (14.09.16 01:42:25) 
ist yeni geliyorsun sanırım ve seçme şansın varsa hangi yakada çalışıyorsan o yakada otur. o metrobüse iş saatlerinde bin bakalım hayattan soğuyormusun küfür mü ediyorsun :) iş hayatında hiçi çok enerjin kalmayabilir mesaili çalışabilirsin fln fln. ayrıca moda dediğin anadolu yakasının eğlence açısındsn en dolu yeri. kesinlikle moda diyorum.


  • oscar  (14.09.16 03:04:51) 
kopru trafıgı asla çekilmez. gayrettepe'de oturmuş biri olarak altunizade diyorum.


  • camene87  (14.09.16 03:08:29) 
aynı yakada oturmanı tavsiye ederim. öncelik altunizade sonra kadıköy.


  • sta  (14.09.16 09:11:20) 
gayrettepeyi sçeerim.

moda çok ters bir yer. en az 15-20dk yürürsün, ordan metrobüse geçer, ordan altınuzadeye geçersin.

gayrettepe karşıda belki ama, fazla yürüyüş mesafen yoksa, max 20dk da işinde olursun
  • tchuck  (14.09.16 10:30:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.