[]

laptop soru/tavsiye

şimdi bayağı baktım ettim laptoplara, her şeyde bi kusur buluyorlar canıma tak etti... ama anladığım kadarıyla dell iyiymiş şunu alıyım mı diye düşündüm, özellikleri yeterli hatta güzel geldi bana:

www.mediamarkt.com.tr

oyun falan oynanmayacak. görüntüsünde problem olmasın, ısınmasın, çok ses çıkarmasın yeter. bunun için iyi midir bu model? ya da bu fiyatlarda f/p açısından daha iyisi var mıdır?

 
aradığın özellikler için bu fiyat çok yüksek ayrıca laptop alacaksan asus al bence dell ben hayatta para vermem


  • gozu acik sevisen yahudi  (13.09.16 14:11:36) 
freedos bulabilirsen daha uygun fiyata alırsın muhtemelen. korsan kullanırım ben dersen tabi ^^
dell iyidir kalitelidir güvenilirdir vs. ama alt seri ürünlerden sonuçta yine de. üst düzey performans ve kalite bekleme. mantıklı beklentilerini karşılar. oyun oynanmayacaksa günlük işlere rahat yeter, istersen ssd takarsın.

benim laptop da dell, tek sıkıntısı parlak ekranın yansıma yapması. çok ışıklı ortamlarda rahatsızlık verebilir. çoğu alt model laptop parlak ekranlı ama zaten.

oyunla işin yok basit işler ve günlük kullanımsa bu arada 4gb ram, harici gpu olmayan ve i5 4.-5. nesil işlemcisi olan modeller bile iş görür. i5-4210 i5-5200 vs. 1500 altında bulursun ararsan
  • ucan spagetticanavari  (13.09.16 14:14:45 ~ 14:16:37) 
dell gayet iyidir. söylenenelre kulak asmayın. 3500 liraya f/p oranı en iyi bilgisayar monster'lar dahil dell'di ve aldım. problemsiz çalışıyor.

ha marka o kadar önemli mi, hayır. önemli olan o fiyata daha iyisi var mı, ya da aynı özelliklere daha düşük fiyat var mı odur.
  • bohr atom modeli  (13.09.16 14:17:17) 
yorumların içinde ekran kartının AMD olduğu yazıyo. bilmiş bilmiş konuşmalar yapmadan nvidia ekran kartına sahip bir model üzerinde durmanı öneririm. ayrıca orta sınıf bir dizüstünde, markanın adı önem arz eder. çünkü f/p ayarı yapalım derken kalitede, kullanımda, ömründe (pil, batarya, dış kasa, anakart), performansında gibi kategorilerde insanı üzebiliyor bazı markalar. ASUS, LENOVO gibi markalar arasında sınırlar çiz öyle bak derim.


  • nkalbeatz  (13.09.16 14:24:31) 
aynı serinin 4. nesil işlemci olanını 3 sene kullandım (2013-2016 arası). tepe tepe. programlama da yaptım, oyun da oynadım, ıvır-zıvır şeylerle de kullandım. fiyatı iyi, üstelik 6. nesil işlemci dahah iyi. ekran kartı sorun çıkarmaz. amd filan diyene bakma. dell'ler neredeyse 15 yıldır amd ile gelir. kesinlikle alınabilir. hiç tereddüt bile etme, daha ucuzunu başka bir yerden bulabilirsen onu al. ama fiyat dediğim gibi harika. ben de 2013 modelini 1450ye almıştım hepsiburada'dan.


  • tahtelbahir  (13.09.16 15:13:46 ~ 15:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.