[]

ortopedist mi/ fizyoterapist mi..

Arkadaşlar selam,

Belimle bazı sıkıntılarım var, ağrıdır sancıdır falan, skolyoz olduğunu yarım ağızla söylemişti doktorun biri ama güven vermiyordu. İşin ciddisi, şimdi gerçekten iyi bir doktora ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum
Devlet olursa iyi olur
Yer:İstanbul Avrupa

 
doktor tavsiye demem ama tedavi olmak için önce rahatsızlığının kesın adı konmalı.skolyozun var ise derecesine göre ve yaş müsaitse ortopedi tarafından ameliyat bile edilebilirsin.Değil ise fizik tedavi ve alternatif yollarla tedavi görürsün.kısacası önce tam teşhis sonra tedavi.gecmiş olsun.


  • nanelimonportakal  (13.09.16 08:56:39) 
Ortopediye gidiyorsun dedigin rahstsizlik varsa seni zaten beyine göndercek.


  • obez pacman  (13.09.16 09:12:21) 
istanbul cerrahi hastanesine git
beyin cerrahi metin beye muayene ol
Sonra bana dua et
asiri pahali degil muayenesi 200 civari olmasi lazim
  • rentts  (13.09.16 09:23:37) 
her ikisi de değil.fizyoterapist muayene yapmaz zaten.fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına görünmen lazım.gerek görürse beyin cerrahisine seni yönlendirecektir.182'yi arayarak sıra almayı unutmayın.


  • uzman pratisyen  (13.09.16 09:24:45) 
prof sabri narmana gidin. musyenesi 400 tl flndır ama boşa zaman kaybetmezsiniz ve adam akıllı muayene olursunuz.


  • oscar  (13.09.16 16:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.