[]

Evlilik istegi ve dürüstlük

Evlilik kesinlikle düsünmüyorum, kararım uzun zamandır aynı. Fakat bu kesinlik sevgililik olayında sıkıntı yaratıyor sanki.Benim yasımdaki (30'lar) hatunlar genelde evlilik ümidiyle başlıyorlar iliskiye. Ben de böyle bastan reddedince , dusunmedigmi söyleyince kötü hissediyorlar sanki kendilerini. Flört döneminden sonraki sevgililil olayı cıkmaza giriyor böylece. Ben diyorum ki artık bu kadar kesin konusmasam mı öyle hissetsem bile? Yani evlenebilirim, bakarız diye gecistirsem mi? Imza kesinlikle atmam ama yinede bir ask yasamaktan mahrum bırakmak istemem kendimi bu yüzden.




 
Çocuk?


  • hasmetizm 2046  (12.09.16 22:46:32) 
Kendi kafanda birini bulmak en mantiklisi, cunku bir yerde patliyor sonra o. Yasanilan guzel gunlerin icine ediliyor, "Sen beni oyaladin" diye cingar cikariyorlar sonra. Not: Yillar once benzer bir iliskinin kadin tarafiydim, ben evlenmem dedikce adam "tabii henuz cok erken, 1-2 yil bekleriz" diyordu asdfsasdsf.


  • evrim halkasi  (12.09.16 22:47:37) 
kimseyi kandırma bence. böyle olmaya devam et, senin gibi biri karşına çıkar elbet.ama başkalarına olmayacak hayal kurdurma.


  • jonestown  (12.09.16 22:50:46) 
Çocukta istemiyorum.


  • basubadelmevt  (12.09.16 22:54:34) 
Bence siz yine durust davranin elbet sizin gibi dusunen bir kadin cikar karsiniza , zaten ilk gunlerden evlilik konusmuyorsunuzdur herhalde konusu acildiginda dusuncelerinizi soylersiniz. 2 yil evlilik dusunmeyen demiyim ama aile geleneklerinden dolayi benimle evlilik dusunmeyen bir adamla beraber oldum sizin tabirinizle gecistirildim evlilik meraklisi biri olmama ragmen sonuc 2 yil sonunda aldatildim ve suan akrabalarindan birisiyle evleniyor. Durustluk herzaman iyidir uzmeyin kadinlari :)


  • carmenta  (12.09.16 22:55:40) 
20li yaslardaki kizlara yonel. Onlar da o sirada oyle dusundukleri icin dert etmezler,3-4 sene sonra sorun olunca ayrilirsiniz.


  • red g  (12.09.16 23:06:23) 
Red g'ye uyup lanet olasi bir sübyanci olup cikma dürüst olmaya devam et.


  • chiper  (12.09.16 23:44:53) 
oncelikle atacaginiz her imza sizi baglar.

sonra birincisi: bir insanla iyice tanismaniz icin cok badireler atlatmaniz gerek. 3 ay sevgili olup 4. ay evlenirseniz beraber kafese kapatilmis ve birbirlerine tavizler vererek olgunlasmak/anlasmak zorunda birakilan iki vahsiye donusebilirsiniz. sonucta da eger bosanma ya da ayrilik olursa neredeyse her zaman erkek tarafi maddi/manevi zararli cikiyor bundan.

kadinlarin sagi solu belli olmaz. iki gun once cok mutlu da olsa ayda bir vucut psikolojiyi resetliyor zaten.

ikincisi kimseyi kandirmanin ya da kimseye bos umut vermenin alemi yok elbette, yalniz "evlenmeyecegiz" gibi bir on kosulla da dogal bir iliski yasayamazsiniz. boyle bir seyi durduk yere ortaya atmaniz eskilerin tabiriyle "kuru yere kurt dusurmek" oluyor. daha kadin sizi tanimadan ona "ben evlenmeyecem" demeyin. birbirinizi taniyin. birbirinizi tanirken hayallerinizi, hedeflerinizi, dusuncelerinizi paylasirsiniz. iste o arada evlenmek konusunda dusunduklerinizi de ifade edersiniz karsilikli olarak. kadin icin olmazsa olmaz bir durumsa belki durumunuzu tekrar gozden gecirirsiniz. belki o sizinle birlikte olabilmek icin evlenmekten vazgecer. bu neden olmasin?

ek olarak: kadinlarin bir kismi da(30 yasindakiler bile) her bulduguyla "evlenirim" diye dusunmuyorlar. ama bir sekilde hepsinin icinde hem toplumun tetikledigi hem de icgudusel durtuler var.

benim de erkeklere tavsiyem: evlenmeyin.
  • idexo  (12.09.16 23:47:30) 
Belki gerçekten de evlenebilirsin, başına nasıl bir insanın geleceğini bilemezsin.


  • arph  (13.09.16 00:21:00) 
Aşkı kandırarak mı yaşayacaksın yani, bu aşk mıymış? Bak hele...

En baştan delikanlı gibi söyleyip gardını almak en güvenilir hareket bence. Eğer endişen zamanla değiştiririm diye düşünerek flörte veya ilişkiye devam edilmesiyse onda haklısın ama bu durum senin delikanlılığını ördekliğe çevirmemeli. Kandırmakla ilişki olmaz, başkaları bunu yapsa bile bu sana yakışmıyor olmalı ve hatta sana ağır gelmeli. Yani o delikanlılıktan bunu bekliyor insan.
  • yaren  (13.09.16 00:45:59) 
ne düşünüyorsan onu söyle. evlenmeyi düşünen insanla zaten ilişki biraz ilerlese yine sorun olur.
28 yaşındayım, asla evlenmeyi düşünmüyorum diyen biriyle birlikte olmak istemezdim çünkü ben düşünüyorum. ilişki evliliğe gitmeyebilir o ayrı ama kesinlikle olmaz diyen birini istemezdim.

  • şubatsonrası  (13.09.16 00:49:48) 
hiç oyalama insanları. tek derdi evlilik olan bir insanın senle vakit geçirmesine sebebiyet verme. kendin gibi birini bul.

not: evliliğe kesinlikle karşıyım.
  • sen git ben geliyorum  (18.09.16 19:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.