[]

PDF'de sayfaları ortadan ikiye bölmenin bir yolu var mı?

Elimde baskısı kalmayan bir kitabın pdf'i var. Ama sayfaları her sayfada iki kitap sayfası olacak şekilde taramışlar. Yatay a4 hepsi. Ben her sayfada bir kitap sayfası olacak şekilde nasıl düzenlerim?




 
www.a-pdf.com

Bu isi yapan APdf adinda bir programin cut/break ozelligi.
  • kombucho  (12.09.16 23:17:41) 
uygun bir programla pdf deki o sayfalari imaj olarak disari aldiktan sonra bir resim düzenleyici ile sayfaları tek tek böleceksin/keseceksin ve kaydedeceksin. sonra o kaydettiklerini yeniden tam sirasina göre bir araya getirip pdf dosyasi yapacaksın.
pdfteki o sayfalari disari imaj olarak alamiyorsan pdf teki her bir sayfayi yeterli görünüme getirdikten sonra prnt scrn yapip sonrasinda resim düzenleyici ile dosyayi ayri ayri iki imaj dosyasi haline getirip kaydedeceksin.
benim dedigim isin en bilinir ama uzun hali . ama bazi pdf düzenliyici yazilimlarda pdf görüntülendikten sonra bu isi daha uygun bir sekilde yapma özelligi de olabilir.
  • 1adam  (12.09.16 23:29:06) 
Abi ne gerek var tek tek almaya falan yazık adama.
Briss kullanıyoruz bu iş için. Kindle da okumak istediğim kitaplar için çok yaptım zamanında. Bir dene bakalım.

  • Giovanni Pipitto  (13.09.16 08:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.