[]

hayatta yaşadığınız en fail durum nedir?

soru başlıkta. en fail olmasına gerek yok. yakın zamanlarda aklınıza gelende olabilir.




 
Cevap veriyorum; işten atılmalarım.


  • geçerkenugradım  (12.09.16 21:17:45) 
@yaren
fail durum = boktan durum.

@kurnaz
üç sene beraber olduğum sevgilimle aylardır görüşemiyordum. her gün konuşuyorduk ama bir problem olduğu belliydi bu arada. çok da seviyordum kızı ama ayrılmamız gerektiğini düşünüp sözünü ettim bunun mesajlaşırken. "böyle olacaksa ayrılmalıyız." artık dedim yani. çok rahat bir şekilde "evet, bence de." deyince bu bir problem olduğunu anladım ortada. başka birinin olabileceğinden şüphelendim hayatında. öyle biri olmadığını ama birinden hoşlandığını filan söyledi. çok muhtemel aldatıldım yani. şimdi özet yazıyorum da öyle düşünmemi gerektirecek bir sürü de detay var. neyse, olayımız bu değil şu an. ayrıldığımdan beri kırk gün filan oldu. hala tam toparlayabilmiş değilim kendimi. özellikle bir hafta önce baya kötü bir haldeydim. nedense kaşlarıma takıldı gözüm. böyle bir kendimi yırtıp atmak istedim. yüzüm, tipim bir değişsin de kurtulayım kendimden dedim. bu böyle kendini beğenmemekle filan ilgili bir şey değil. memnunum tipimden aslında ama nedense kendi yüzüme karşı bir soğukluk geldi işte. dedim ki en iyisi kaşları aldırayım biraz, belki hoş olur. aldırdım kaşları gidip ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı ilk başta. kendi halime güldüm baya. şu an alıştı gözüm, fena da olmadı aslında. baya fail'dı o ilk andaki halim benim için. şurada o gün yazdığım duyuru duruyor bak:
www.eksiduyuru.com
  • jack of hearts  (12.09.16 21:24:13 ~ 21:24:52) 
yaren ek iş olarak şaka mı yapıyosun yoksa ciddi misin şu an?

soruya cevab: liseyi bitirdiğimden beri (yaklaşık 4.5 sene) bir adım ileri gitmedim. hayatımda bundan daha boktan, daha verimsiz, daha salak, daha durgun bir dönem olacağını sanmıyorum. olsa bile en azından o zaman belli bi seviyeye gelmiş olucam, şimdiki gibi "OHOO GENÇSİN YAV" geyiği olmayacak. şimdi o da var. yani bence 36-40 yaş arasında mal gibi yaşamak çok problem değil ama 18-22 arasını öyle geçirmek kötü. ha ben öyle dizimi dövüyo da değilim, nihayetinde buraya varacağımı bilerek yaptım tüm yaptıklarımı ama ne bileyim yav değişik.
  • der meister  (12.09.16 21:36:01) 
türkçe bir sitede türkçe bir içerikte neden ingilizce kalıplar kullanılır ve bilmeyen insanlar ezilmeye çalışılır anlamak güç.

yaşadığım en fail durum bu gibi insanlarla aynı sitede takılmak.
  • bohr atom modeli  (12.09.16 21:42:33) 
@bohr

www.eksiduyuru.com

laptop, medium, high, full hd.

ben hiç bir zaman türkçe türkçe diyen biri olmadım. hatalarımda var bunu da biliyorum. fail karşılığı var mı bu anlamda yok. eee?

bak laptop, diz üstü
medium- orta
high- yüksek
full hd-tam yüksek çözünürlük

niye kullanmadınız? çünkü kolay değildi, böyle öğrendiniz. ben niye kullanmadım? çünkü kolay geldi fail demek.
  • kurnaz  (12.09.16 21:49:43) 
resit oldugum sene bir kiz arkadasimla istanbulun bir caddesinde yuruyorduk. caddenin arac trafigi kalabalik, dar bir kaldirimdaydik. karsidan tipi kayik biri geliyordu. baya aylardir evsiz biriydi sanirim. ben de bunu fark edince kizi arabanin altina atmadan cekemedim(yani kizi da ceksem beraber arabanin altinda kalirdik) ama kendim bir sekilde tipi kayik adamin onunden cekilince kizin arkasina saklanmis gibi oldum. kiz boyle dusundu en azindan. tabi ne deseniz anlami olmuyor o dakikadan itibaren. Sonra o kizla baska sebeplerden sevgililige gecemedik.

en degilse de "en"lerden biridir. arasira aklima gelince kendimi seinfeld'deki Corç gibi hissediyorum.
  • idexo  (12.09.16 23:11:07 ~ 23:12:11) 
7-8 yaşlarında anne ve babamı sevişirken görmüştüm bir gece. gerçi bu pek de fail gibi gelmiyor.

bir de sınıfın en çalışkanı olmama rağmen (ilk kırmızı kurdeleyi ben almıştım. ilk tenefüste herkes etrafıma üşüşmüştü. kendimi uzaylı gibi hissetmiştim. niye böyle bakıyorlar ki diye şaşkın şaşkın bakmıştım hepsine) bir gün altıma işemiştim derste. buna hiç anlam verememiştim. tabi yerime çivilenmiştim. öğretmen bile şaşırmıştı yarı güler halde elini alnına vurmuştu. "seni eve yollayayım mı" demişti. "yok" demiştim. gerçi bu sınıfta bir ilk değildi. düzenli olarak birileri işerdi. bunlar hep şundan olmuştu eminim ben. sınıfın en güzel kızı (benden sonraki 2. çalışkandı bu arada) da bir gün işemişti ve benim kalemim onun çişinin içine düşmüştü. alırken falan epey bir iğrenmiştim durumdan. sanırım ah etmişim kıza. karma kısa sürede benim de başıma getirmişse demek.

daha yakın zamandan bir şeyler hatırlayayım diye çok kastım ama bulamadım. bulursam editlerim.
  • matrix  (13.09.16 01:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.