[]

Boğazda Ağrı ve Şişme

Herkese iyi geceler,

Dünden evvelsi gün deli gibi rüzgar yedim ve dün çok yoğun bir boğaz ağrısı ile uyandim. Boğazlar şişmiş, bende bademcik de yok.. canım yanıyor yutkunurken.

Nurofen falan vardı evde, ondan aldım. Azcık balgam yaptı, bu iyileşmeye dair bir işaret mi?

2 gün sonra yurt dışına seyahate çıkıyorum, tatil öncesi acil iyileşmem lazım ama ne eczane ne doktor yok :((

Yardım edin dostlar ne yapayım ben?

Not: bu duyuruyu sabah tekrar açabilirim.

 
Sadece boğaz ağrısı mı? Öksürük ateş burun akıntısı? Balgam ne renk? Ne yazık ki iyileşmeye işaret değil:( sorularıma cevap alınca daha yazarım.


  • dahayeniymis  (12.09.16 02:43:14) 
çok ağrı yoksa zencefil azaltır ağrıyı. sigara içiyorsan azalt birkaç günlüğüne.


  • cikis yolu  (12.09.16 02:46:49) 
Bogazda agri ve sislik. Burun akintisi da var tabii :( balgam acik yesil. oksuruk ve ates yok. Ne yapayim??

Sigara ömrümde bir dal içmedim.

Teşekkuŕler.
  • bfm  (12.09.16 02:50:58 ~ 02:52:40) 
Boğazınızı görmeden net bir şey söylemek zor olsa da bakteriyel farenjit gibi yüksek olasılıkla. Yolculuğa da çıkacak olduğunuzdan antibiyotik alsanız iyi olurdu. Evde olsa keşke 1000lik augmentin filan. Onun dışında nurofen devam günde 4-6taneye kadar alabilirsiniz. Otrivin burun spreyi de kullanabilirsiniz. Bol ılık su tüketin dinlenin. Geçmiş olsun.


  • dahayeniymis  (12.09.16 03:08:19) 
2 gün önce aynı sebepten aynı duruma düştüm. su içerken bile canım yanıyordu.
ağrı kesici + zencefil limon çayı var onu iç(inanılmaz rahatlatıyor) ve bir klasik olarak çorba.
bu 3 lü beni toparladı.
goo.gl
  • steve rogers  (12.09.16 03:40:22 ~ 03:42:09) 
Oda sıcaklığına gelmiş adaçayı ile sık sık gargara yapın. Eczane olsaydı parol ve majezik sprey alın derdim. Ben boğaz ağrılarını hep bu şekilde geçiririm.


  • deepfreeze  (12.09.16 11:53:59) 
Bedemcik yoksa nasıl şişiyor ya bende de var hava degisiminden sanırım dün saat başı tuvalete çıktım bugün kasigimda şişlik var yatiyom evde napılir başka.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (12.09.16 15:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.