[]

taşınabilir diskimde ki bütün verilerim gitti.

windows 10 isosunu download edip harddisk dizinini göstermiştim ama bana sormadan direk biçimlendirmiş diski. Dosyalarımı geri getirmenin yolu var mı? Bu olayı tecrübe etmiş birisi varsa beni yönlendirebilir mi?




 
windows old diye klasör yapmamış mı? eskiden vardı öyle şeyler


  • hasmetizm 2046  (12.09.16 00:43:10) 
hayır arkadaş başka bir şey diyor.

windows'un downloaderı evet eğer flashdisk ya da harddiske bootable olarak yazmak istiyorsanız formatlıyor. Fakat bunun uyarısını veriyor, yazıyordu ben görüp başka flashdisk ayarlamıştım siz dikkat etmemişsiniz.

geri getirmek için mesela www.piriform.com ve bunun gibi recovery yazılımlarını deneyin. Her dosyanız gelmez ama fotoğraflar videolar vb. şeylerin bir kısmı gelebilir.
  • rodriguez2  (12.09.16 01:15:19) 
Rodriguez evet doğru anlamışsınız. Gerçekten öyle ni uyarı vermedi galiba ya. Bir kaç excel ve txt harivindekilerin canı cehenneme ya. Bu önerdiğiniz kesin getirir mi geri??


  • athena  (12.09.16 01:18:12) 
kesinliğini bilemeyeceğim ama denemekte fayda var.


  • rodriguez2  (12.09.16 01:22:49) 
Kurtarma isini profesyonel olarak yapan yerler var fakat fiyat hakkinda bi fikrim yok. Gugilda bulabilirsiniz veriler cok onemliyse


  • hailtothethief  (12.09.16 01:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.