[]

Hediye olarak Fidan ya da Hayvanları Koruma Derneğine Bağış

Bir kız arkadaşım adına doğum günü mevhumundan pek hoşlanmayan bir insan olarak fidan dikmek/diktirmek istiyorum. TEMA bu tip hadiseleri yapıyor bildiğim kadarıyla belge olarak da kartpostal gibi bir şey veriyorlar ya da bu kartpostalı gördüğünüz yerden 7-10 lira gibi bir fiyata alarak TEMA'ya yardımda bulunmuş olabiliyorsunuz.
Nerden ulaşabilirim böyle bir hadiseye anadolu yakası özellikle göztepe-kadıköy arasında??
Aynı durum hayvanlara yardım içinde yapılabiliyor diye biliyorum. Hatta daha önceden araştırıp bulmuştum böyle bir site ama şimdi bir türlü denk getiremedim. Yardım ederseniz sevinirim; Bunlardanistiyorum'un dükkanına gidip anlamsız bir şey almak istemiyorum...


 
temanın web sitesine baktınız mı?

tema.org.tr
  • vejeteryan vampir  (07.12.09 20:52:31) 
baktım fakat yarın akşam hediyeyi vereceğim için sertifika düzenlense bile elime geçmeyebilir. Son çare olarak zaten netten bağış yapmayı planlıyorum ben de. Onun çıktısını vb. alırım sanırım.


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (07.12.09 21:02:19) 
agaclar.net ve turcek.org.tr ye de bir bakın. bir kaç şey bulabilirsiniz.


  • anuk kokulu sair  (08.12.09 00:26:02 ~ 00:26:19) 
Barınak Gönüllüleri Derneği'nin hayvan nakil ambulansı giderlerine katkıda bulunmak için ya da derneğin diğer projelerine destek vermek için bağış yapabilirsiniz.
www.kalbimizsokaktaatiyor.org
www.bgd.org.tr
Derneği arayıp görüşürseniz arkadaşınız için bir teşekkür yazısı hazırlayıp gönderebiliriz ya da bağış karşılığı hediyelerimizden (ozel tasarim kupa ve mug) alabilirsiniz. Dernek ofisi Kadıkoy'de, web sitesinden adresi bulabilirsiniz.

Yedikule Barınağı'nın da bağış karşılığı teşekkür kartı uygulaması var:
www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com

Bir arkadaşım doğumgünümde Çekül'den 7 ağaç hediye etmişti, çok sevinmiştim :)
www.cekulvakfi.org.tr
  • zen spider  (08.12.09 01:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.