[]

şu laptop alınabilitesi olan bir laptop mu?

link: www.monsternotebook.com.tr


tutuyorum kendimi, diyorum ki bak ne guzel bilgisayarın var seni 4 sene idare etti, hala da çalısıyor, tamam oyunların coğunu oynatmıyor ama çalısırken neden bilgisayar alırsın ki?

sonra birden bişi oluyo, ellerim kaşınıyor, al ulan diyor bir ses içimden kaç kere geleceksin dünyaya, hem withcer oynarsın bunla rainbow siege oynarsın diyo, diğer bilgisayar afedersin mik gibi diyor içimdeki ses.

siz hangi taraftansınız?

 
oyun-laptop ilişkisi konusunda düşüncem şöyle:

çok zenginsen: önce toplayabileceğin en iyi masaüstü bilgisayar+çok iyi bir gaming laptop
bütçen uygunsa: bütçen dahilinde toplayabileceğin en iyi masaüstü bilgisayar+günlük işlerini görecek seviyede bir laptop
bütçen kısıtlıysa: bütçen dahilinde toplayabileceğin bir masaüstü bilgisayar
bütçen kısıtlı ve taşınabilir pc şartsa: oyundan zevk almayı pek bekleme...

yani önce bir masaüstü olmadan gaming laptop anlamsız. 1000 liralık bir laptop günlük işlerde yeterli olurken kalan bütçeyle toplanacak 2000 liralık bir masaüstü de bu laptoptan iyi oyun performansı verir mesela. hatta zaten günlük işlere yeter durumda 4 yıllık bir alet varsa(laptop sanırım) 3000 bütçe ile gayet iş görecek bir masaüstü sistem toplanır.
  • ucan spagetticanavari  (11.09.16 20:58:04 ~ 20:58:54) 
  • utkumon  (11.09.16 21:11:20) 
Eger yerin yurdun belliyse uzun sureli baska yerlerde kalmiyorsan(benim gibi) oyun laptopu almak sacma. Ben monster almistim hic pisman olmadim ama ailemle yasasam hep masaustu alirim. Bir de monsterin yeni kasalari msi kasa degil clevo kasa yani cok daha kalitesiz. Onu da goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.09.16 21:29:40) 
iyi güzel de M serisi ekran kartları oyun için değil aslında. gtx'ler oyun için diye biliyorum.


  • nothing in my way  (11.09.16 21:41:52) 
gtx 10 serisi almayacaksanız oyun için masaüstü alın. 960m yeni oyunlar karşısında oldukça güçsüz bi kart. Ama gtx 10 serisi takılı laptoplar artık m modeli değil doğrudan ekran kartının kendisini kullanıyor bikaç downgrade ile. Gtx 10 serisi alacaksanız laptop alabilirsiniz oyun için. 980m de oldukça iyi ama aynı fiyata satılan 1060 ekran kartlı cihazlar karşısında eziliyor.


  • kanzuk seni yiyeceğim arslanım  (11.09.16 21:45:46) 
@spagetti +1

laptopla oyun oynanir, ama razerin mesela son cikan, ultrabook, external gpu gibi modelleriyle mükemmel olur. ama onun haricinde günlük laptop hatta tablet + masaüstü kesinlikle benim ilk tercihim olur.
  • portmanto  (11.09.16 22:02:10) 
bence al. bu fiyata alınabilecek en iyi laptop'lardan biri.


  • nickini degistiren yazar  (11.09.16 22:03:11) 
illaki laptop istiyorsan al, mantıklı. bütçe yükseltebiliyorsan gtx1000 serisini almaya çalış ama.

kardeşimde 860mli i5 4210h laptop var siege low medium arası 60 fps anca alıyor. aa fxaa zart zurt kapalı. görüntü çöp oluyor. masaüstünde benzer bütçe ile mis gibi oynarsın.
  • mattiadestro  (11.09.16 22:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.