[]

Kapadokya restoran, şarap, öteberi alışverişi

Bayram süresince kapadokya da olacağız. Oda kahvaltı olduğu için öğle ve akşam için çok can yakmayacak restoran ihtiyacımız mevcut. Bir akşam da güzel bir restoran önerisine ihtiyacımız var. Restoran yorumlarını inceliyorum, örneğin restoranı birisi çok beğenmiş, diğer bir kişi değmez o kadar para vermeye demiş. Siz ne önerirsiniz?
Şarap da almak istiyorum gitmişken. Ama marketten bulabileceğim bir şaraptan da iyi olmasını isterim. ne dersiniz?
Oradan başka ne getirelim?


 
tabii ki kapadokya'dan kabak çekirdeği getirin.

eşinize dostunuza ailenize kabak çekirdeği ikram edersiniz. millet bayılıyor.
  • nigeo  (11.09.16 20:52:41) 
Urgup meydanda han ciragan diye bi yer var. Testi kebabi ve raki iyi gider. Alternatif cok ama ben hep buraya gidiyorum. Sarap da bulabilirsin burada.

Turasan sarabin kendi yeri de var. Sarap icin orayi tavsiye ederim. Dedigim restorana yakin.
  • isott  (11.09.16 22:18:27) 
seten restaurant'a gitmiştik, mekan olarak çok güzeldi, testi kebabını da çok beğendik. eğer eşinizle ya da sevgilinizle gidiyorsanız romantik bir ortamı var bence.


  • şubatsonrası  (11.09.16 22:38:34) 
gectigimiz hafta 3 gun oradaydim. nereye giderseniz gidin bu sene turist gelmedigi icin, belki gelse de farketmeyecek geleni yolmaya calisiyorlar. en kisa surede kendinizi buyuksehirlerden birisine atmanizi oneririm.


  • bim tribi  (11.09.16 23:11:46) 
Goremede ev yapimi sarap satan bir yer vardi. Hepsini deneyerek alabiliyorsunuz. Orada da içebilirsiniz ama restoran gibi bir yer degil bildigin ev. Yerini tarif edecek kadar hatirlamiyorum malesef ama sorsaniz soylerler.


  • curukturpkokusu  (11.09.16 23:41:08) 
Bim tribi : balon turu yaptınız mı? Yaptıysanız ücret ne ödediniz? Göremedeyiz şu an, yerden balonları seyrediyoruz.


  • o kadar da degil aga  (13.09.16 06:56:03) 
hocam gec gordum biraz ama sorunuza cevap. yaptim. kisi basi 290 tl. (nakit)


  • bim tribi  (13.09.16 22:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.