[]

Champix kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu illeti bırakmak istiyorum artık ama bırakırken de tutunacak bir dala ihtiyacım var, onun için bu ilacı kullanma kararı aldım. Kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını, yan etkilerini vb. paylaşabilirler mi acaba?




 
3 kutuyuda araliksiz gerektigi gibi kullanirsan birakirsin.esimin kiz kardesi o sekilde birakti ama dusuk dozda antidepresanda kullandi,doktor tavsiyesiyle.


Esim 3 kere denedi ilk kutularda birakti sanarak duzenli hic bir zaman 3 kutuyuda kullanmadigi icin bence o yuzden birakamadi.

Umarim kolaylikla birakirsin.
  • brnbrs  (11.09.16 17:55:51) 
Seninle ayni asamadaydim,bu ilaclari okudum,icilmemesi gerektigine karar verdim.elektronik sigara yardimiyla sigarayi biraktim.bir yili devirdim.


  • duptıs  (11.09.16 18:02:05) 
Doktora gittim tam 1 saat konustuk ve bu ilacı verdi. Ancak prospektusu okuyunca kullanmaktan vazgectim.


  • pinman  (11.09.16 18:23:47) 
Arkadaşlarım kullandı, çok gerçekçi ve ultra HD kalitede rüya gördüklerini söylemişlerdi


  • thunderlips  (11.09.16 19:38:06) 
ilk denememde 1 sene biraktim. herhangi bir yan etki yasamadim. 3 kutuyu da kullanim sekline uygun kullandim.

son sigarami belirledigim gunden once sondurdum.

birakmayi kolaylastiriyor. daha once kendi kendime birakma girisimlerim oldu. inanilmaz sinirli oluyordum. oyle boyle degil.

sik aliskanliklar cabuk geciyor. mesela yemek sonrasi sigarasi.
daha az siklikta olan aliskanliklari farkediyorsun ki bunlar biraz tehlikeli. mesela denizden ciktiktan sonra sigara icme aliskanligim varmis. bunlari atlatmak biraz daha zor oluyor.

bir sene sonra sikintili bir donemde tekrar basladim.

tekrar sigaraya baslatabilecek seyleri atlatabileceginiz bir sey bulabilirseniz isiniz kolay.

sik aliskanliklari atlatmak icin su iciyordum mesela.

bunlar disinda prospektuste yazanlari samimi bir sekilde kendiniz icin degerlendirin.

ikinci denememde 4 ay kadar biraktim. 1 kutu kullandim. yine sikintili bir donemde baslamis bulundum.

ozetle sigarayi daha rahat birakmanizi saglar. sonra top sizde!
  • enaz3kedi  (12.09.16 14:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.