[]

Şengen alanında 90 gün ve üzeri

Arkadaşlar biliyorsunuz ki 180 gün içerisinde en fazla 90 gün şengen alanında bulunabiliyorsunuz. şimdi ben 90 gün şengen alanında bulundum diyelim, bu 90 günün sonunda 1 aylığına Türkiye'ye geldim erasmus için yine sonra avrupa'ya vizemi de aldım gidicem? E ne olacak şimdi Erasmusu'mu yapamayacak mıyım? 90 gün şengen alanında kaldığım için?

Birisi Turistik, birisi öğrenci vizesi gerçi ama durumu bilenler aydınlata bilirlerse çok iyi olur


 
Ikisi baska isler,turistik olarak 90 gunu kaldin geldin ogrenci vizeni aldin gidip onunla giris yapabilirsin kosullari degistirmis oluyorsun.


  • duptıs  (11.09.16 14:49:14) 
erasmus için ayrı bir vize alacağın için girebilirsin.


  • nrmnm  (11.09.16 14:52:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.