[]

Çalışma alanını başkasıyla paylaşmak

Evdeki çalışma odasını eşle paylaşmanın sıkıntıları var mıdır? Evlenince geçeceğimiz evde iki müsait oda var nispeten küçük olanı ütü çamaşır odası büyük olanı ise ortak çalışma odası yapalım dedik ama ben kararsız kaldım. Çünkü onun evde çalışma süresi daha uzun, odaklanma gerektiren işler yapıyor, ben yalnızca kitaplık orada olacağı için okuma ve arada bilgisayardan çalışma, yazı yazma işleri için kullanacağım. Alanına müdahale etmiş gibi olur muyum? Baştan küçük odayı da kendime mi yapsam? Ya da başka öneriniz var mı?




 
Onunla konuş bunu. Çıkardığın klavye sesinin onu ve odaklanma kalitesini etkileyip etkilemediğini öğren. Bu doğrultuda kararını uygularsın. Bir deneyin, olmazsa odaları ayırırsınız; bu kadar zor olmasa gerek.


  • fragile lady  (11.09.16 13:47:19) 
ütü odası nedir hocam? küçüğü sen al o zaman, büyüğü o alsın.

ütü odası ne cidden yahu.
  • kurnaz  (11.09.16 13:50:42) 
Utu odasi nedir demeye gelmistim.
Kurnaz demis.

Kurnaz +1

Kucuk odayi kucuk bir calisma odasi yapin, orasi sizin yeriniz olsun, digeri de esinizinki. Utu odasi da neymis ya :/
  • kuehles blondes  (11.09.16 14:50:54) 
bence ütü odası gibi kullanılan oda elzem, önemli bir ihtiyac. evin fazlalıkları, dağınıklıgı hep o odada kalıyo, 1 caIısma odası da bir eve yeter zaten, konusun, anlasın


  • balpolen  (11.09.16 15:27:21) 
utu ve camasirlar ayri odaya cikmis siz hala bi odaya sikisalim diyorsunuz :)

dikkat gerektiren isler varsa sikinti olabilir. yarin bir gun bu yuzden tartisma bile cikabilir dikkatimi niye dagittin diye.
  • jedilance  (11.09.16 15:45:29) 
@kurnaz @kuehles yahu ütü odası dediğim şey evin bütün dağınıklığını alan oda da ondan tereddüt ettim. Ayrıca bir kiler yok elektrik süpürgesinin, birkaç depolama kutusunun, fazlalık olan her şeyin atılacağı penceresiz bir oda.


  • chipie  (11.09.16 15:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.