[]

aynada iyi fotoğrafta kötü

çıktığımı düşünüyorum. kendimi görünce garip oluyorum fotoğraflarda. sanki ben değilmişim gibi. neden öyle oluyor dersiniz? uzaktan normal yakından yakışıklı olduğumu hissediyorum. kendimi mi eyliyorum acaba?




 
aynada gördüğümüzle fotoğrafta gördüğümüz aynı değil aslında. aynadan bakınca kendini tersten görüyorsun. ama fotoğraftan bakınca, insanların seni gördüğü halinle görüyorsun.

ben de kendimi aynadan bakınca daha çok beğeniyorum. ikimiz de çirkiniz yani anlayacağın :)
  • mahone  (11.09.16 13:41:04) 
Fotoğraftaki halim için, bu ben olamam diyordum bir zamanlar. Ama fotoğraftaki halimiz gibi görüyormuş insanlar bizi :') Fotomu çekmeyerek çözüm buldum.


  • mandalina kokusu  (11.09.16 13:43:12) 
@mahone

peki yakından çekilen fotoğraflarda neden beğeniyorum? o da mı ters çekimden kaynaklı dersin? :) yani sadece kendimi tanımak istiyorum. çözemedim kendimi. yakışıklıyım şuyum buyum derdinde değilim :D
  • nemo problemo  (11.09.16 13:43:19) 
Hiç Fotojenik Olmadığını Düşünenler İçin Fotoğraf Çekme Taktiği:

seyler.eksisozluk.com
  • neredenbileyim  (11.09.16 14:09:18) 
Fotoğraf iki boyutlu görüntü veriyor,fotolarimizdaki gibi göründüğümüzü sanmıyorum. Yani bir gözünü elinle kapa bak, sonra aynı noktaya kapadiğin gözü açıp bak. Tek gözle gördüğün görüntü fotoğraf gibi iki boyutlu oluyor.


  • old possum  (11.09.16 15:04:27) 
Aynı sorundan ben de mustaribim. Aynada muhteşem göründüğümü düşünürken dur bi' fotoğraf çekeyim diyorum ve sonuç karşısında ağır hüsrana uğruyorum. Umarım insanlar bizi fotoğraflarımızdaki gibi görmüyordur :/


  • köstebek kurabiye  (11.09.16 15:23:02) 
Fotoğrafları bok gibi olan insanları her zaman daha çok sevmişimdir. Piyasaya oynayanlar bence hata ediyor resmini beğendiğin biriyle buluştuğunda alakası olmayan biriyle buluştuğunu görmek büyük hayal kırıklığı.


  • aydogank  (11.09.16 17:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.