[]

midi keyboard sorusu

baslangic icin 25 tuslu kucuk bi keyboard ariyorum daha onceden oxygen 25 v3 vardi. vakitsizlikten sattim simdi tekrar baslamak istiyorum daha kucuk olan hangi modeller var bildiginiz?




 
hocam selamlar, küçük klavyeler var, yazacağım, ama mesela 25 - 37 49 61 tuş arasında az fiyat farkı var, özellikle sen f tuş kombinasyonlu istersen arada ki fark iyice azalacaktır.,


yani alet hem f kombinasyonlu, hem padli , hem de knob,slider li ise 25 ile 37 - 49 ile 61 arasında çok az fiyat farkı olacaktır, yani 25 tuş size pahalıya gelecektir.

f kombinasyonu dediğim marker -rec- play- stop- back - forward ve circle tuşlarının olduğu

urun.gittigidiyor.com

bende yukarıdakinin 37 tuşu var, ve korg triton taktile 49 var, taşınabilir durumlarda ufak olanı kullanıyorum, tabiki iyi değil ama şöyle bir bakınca mikrokey25 ten ucuzunuda ben göremedim.

bir de kontrolümü kolaylaştırması amacıyla nano kontrol 2 kullanıyorum, yine tatmin edici olmuyor, ama taşınabilirlikse olay tabiki iyi kötü iş çözüyor
urun.gittigidiyor.com
  • killerbee  (11.09.16 13:00:00 ~ 19:59:34) 
korg nanokey 2 var elimde sadece usb gücü ile çalışıyor taşınabilir hafif bir ürün. ilgilenirsen özel mesajdan görüşüp uygun bi fiyat belirleyebiliriz.


  • zebragibi  (11.09.16 13:33:58) 
soruna soru: neden 25 tuşlu bir klavye bakıyosun? başlangıç için hiç de ideal değil. Ne için kullanıcaksın, hangi programı kullanıcaksın ona göre bir tavsiye verebilirim.


  • nocturness  (11.09.16 13:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.