[]

Xbox 360 nasil alet?

Bir arkadasimdan 300 tl alacagim var. odeme sansim yok. Kullanmadigim bir xbox var. onu versem odessek olur mu dedi? 2 kol, 8 oyun, 2 adet mikrofon. 60gb alet.

Deger mi? Nelere dikkat etmeliyim kabul edersem kontrol amacli.

Esimle araba yarisi guitar hero falan yeter bize. Online oyun. Zort pirt yeni oyun derdimiz yok.

 
Valla ben 600 lira verip aldın geçen bayram. Değer yani. 3k hatasını araştırın biraz öyle bir hatası yoksa havada kapın. Jtag yapturirsiniz istediğinizi yüklersiniz


  • kablelvuku  (11.09.16 12:16:55) 
300'e baya baya deger. Cip taktirma vs islerini yapan bi yer bulun once. Sonra arkadasinizla beraber gidin. Hem guncelleme yaptirirsin hem de makineye baktirirsiniz.


  • isott  (11.09.16 12:45:03) 
300 lira gayet iyi fiyat. çok oyun delisi değilseniz zaten kırmadan da olur. ucuz oyunlar bulmak mümkün.


  • cosmicgadin  (11.09.16 12:49:01) 
şu an bim'den yazıyorum. sıfır olarak + 1 oyunla beraber 500 liraya aldım 10 dakika kadar önce. kendim crackleyip korsan da oynarım diye düşündüm. oynamadığım tonla da oyun var. gta iv, v ve red dead redemption özellikle. bence fiyat süper kaçırma.


  • kaledekiyalnizlik  (11.09.16 12:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.