(2)
Atina'yi Bilenler, Daha Once Gitmis Olanlar??
Aksamlari yerel muzik yapan, merkeze yakin, uzo icilebilecek bildiginiz/tavsiye edebileceginiz bir taverna var midir?Tesekkurler
Aksamlari yerel muzik yapan, merkeze yakin, uzo icilebilecek bildiginiz/tavsiye edebileceginiz bir taverna var midir?
Tesekkurler
0
Direk taverna ismi veremeyeceğim hatırlamıyorum çünkü ama plaka bölgesi tam istediğiniz şekilde. Plakadaki sokakları gezin akşam 8den sonra aradığınız ortamı birçok mekanda bulacaksınızdır.
0
Ayrıca şehrin merkezinden plakaya giden mini-trenimsi araçlar var, onlara binebilirsiniz, bir kez bilet alınca, istediğiniz zaman/istediğiniz yerde inebiliyor ve sonra tekrar istediğiniz yerden binebiliyorsunuz, güzergah üstündeyseniz-ki zaten plakadaki tavernaların tümü aynı güzergah üzerinde.
0