[]

Yurtdışında sıçma sorunsalı

merhaba, dünyanın en tuhaf sorununa sahibim.

daha önce göt yıkama musluğu olmayan tuvalette sıçmadım ama umumi klozete oturmamak için ayakta sıçmak zorunda kaldım ve götümü suyla yıkayamadığım için 15-20 dakika boyunca aralıksız götümü peçeteyle silsem dahi bok temizlenmiyor.

götü kıllı biriyim muhtemelen kılların boku rahatça temizlememe izin vermemesi de bir etken.

yurtdışına gidicem, orda sıkıntı yaşamamak için size danışayım dedim bi. göt kıllarını kes demeyin lütfen onu yapmıcam.

not: ıslak mendil de fayda etmiyor.

 
Islak tuvalet kağıdı alın. O da yetmiyorsa beraberinde 500ml su ile girin tuvalete?


  • fever  (11.09.16 01:56:46) 
Bence turkiyede taharet var diye kagitla silmeyi bilememisin:/ taharet muslugu olmayan medeni ulkelerde kimse boklu gezmiyo. (Medeni dedim cunku hindistanda boklu geziyolar mesela)

Hic olmuyosa : o kakayi tutacaksin, illa otelde yapip ardindan dus alacaksin.

Ya da sise
  • kuehles blondes  (11.09.16 02:04:40) 
aga ıslak mendil de yetmiyorsa götü servise götür, belki bağırsaklarda boşaltım sisteminde falan bi sıkıntı vardır. 15-20 dakika boyunca ıslak mendille sildiğin halde geçmiyorsa ya akıntı sızıntı bi şey vardır ya da götünü silmeyi bilmiyosundur.


  • der meister  (11.09.16 02:04:56) 
islak tuvalet kagidi nasil fayda etmiyor kanki?


  • baldur2  (11.09.16 02:05:14 ~ 02:05:40) 
arkadasların iddiasının aksine 'medeni' ülkelerde yasadıgım yıllarda bolca boklu don muhabbetı dınledım ve gordum.

hindistana gitmedim ama avrupadan emın olarak konusabılırım ki o bokların izleri kalıyor, arada bir sadece dedıgın temızlık ıcın banyoya gırerler. evlerınde onlarında bır adet wc bır adet yıkanma olmak uzerıne genelde 2 klozet oluyor ama dısarıda durum boyle.



tuvalet mendılı dıye bır sey var ıslak mendıl gıbı ama zararlı da degıl. benım cozumum pet şişe ile yasamak her seferınde doldurup gırmek
  • kurcalamabozarsin  (11.09.16 02:09:53 ~ 02:11:38) 
Sabaha karşı uyanıp lavman yapman tek çare gibi. Ama sakın ishal olayım deme.


  • kargn  (11.09.16 02:10:49) 
ıslak mendil değil de "tuvalet mendili" var işte, ıslak mendil gibi ama biraz daha kolayı.


  • harzem  (11.09.16 02:16:03) 
ıslak tuvalet kağıdı çok güzel bir icat. ondan alıp rahat ediyorsunuz. çantada taşınabilir 10'lu paketleri olduğu gibi 60'lı ev tipi de oluyor.

önemli olan, üzerindeki işaretlere bakarak klozete atılabilir olanlardan almak ve bu sayede tıkanmasını önlemek. atılabilir olanlar bile 3 taneye kadar atılıyor klozete. sonra tıkanma riski var.

sensitive olanlarını alırsanız rahat rahat yaşar gidersiniz.
  • prodeq  (11.09.16 07:45:02 ~ 07:45:35) 
kardeş bak beş sene yurt dışında kaldım. dediğin probleme deva olan tek bir şey var o da bu itlerin götlerini silmek için marketlerde ıslak tuvalet kağıdı oluyor. itlere özel. hatta benimkinin üzerinde it resmi bile vardı. 5 sene götümü onla sildim. güzel bir tecrübeydi.


  • heartwork  (11.09.16 11:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.