[]

beni begenmiyor mu?

-birlikte disaridayken guzel kizlari kesiyor, buna sinir oldugumu belli edince ilkokul arkadasimi gordum sandim diyor. hep bahane iste.
-instagram hesabinin yarisindan fazlasi kiz hesaplari
-ben esmer cekik gozlu bir tipim ve kendisi ortamlarda konusurken hep beyaz tenli buyuk gozlu kizlari ovuyor.
-surekli saclarina fon ceksene duz daha guzel diyor ama her gun fon cekmem imkansız zaten buna vaktim de yok
-h&mdeki dantelli bustiyerlerden giyiyorum arada. bunlari giyince goguslerin sarkmis gibi duruyor diyor uzuluyorum yani sacma geliyor belki ama.

acaba beni seviyor ama begenmiyor mu? gerci sordugum zaman guzel kizsin diyor. oyleyse bana niye kendimi cirkin hissettiriyor ve beni begeniyorsa niye yanimda baskalarina bakiyor anlayamiyorum. erkeklerin goruslerine ihtiyacim var, fikirlerinizi paylasir misiniz

 
erkek arkadaşı gibi davranıyor sana. bana öyle geldi yani.


  • cekilmis gayfe  (11.09.16 00:17:43) 
Bence senden daha güzel bir kız arıyor, ama bir yandan da bulamazsam elim boş kalmasın diye "beni bu kadar kusuruma rağmen seviyor, bu erkeği kaçırmamalıyım" psikolojisine girip küçük kaçamaklarını göz ardı etmen için özgüvenini düşürmeye çalışıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
  • ceann deas  (11.09.16 00:18:22) 
Beğenmiyor, artı yavşak.


  • lazarus  (11.09.16 00:26:40 ~ 00:27:24) 
bence kafasındaki güzel kız algısı size uymuyor, çok yakın bir arkadaşım flört ettiği kızın tam tersi fiziksel özelliklerinde kızları çekici buluyor. Hani kız beyaz tenli ise esmer kızları çekici buluyor gibi, kız da bunu fark etti ve rahatsız olduğunu söyledi, o da umarsız tavirlarla savuşturdu. Ama sorduğumuz zaman onunla mutluyum diyor.

Siz de belki az çok pay çıkarırsınız bu olaydan.
  • emekli binbaşı  (11.09.16 00:28:53) 
ortadaki 2 arkadaş haklı, olur böyle şeyler geçmiş olsun. bırakın gitsin.


  • mete kudur  (11.09.16 00:31:16) 
Bir caps ve sağduyulu bir kamuoyu bütün meraklarını giderebilir.


  • kargn  (11.09.16 00:37:59) 
Adam yokluk görmemiş :(


  • utkumon  (11.09.16 01:26:08) 
ya kendini niye ezdiriyorsun ki? masallah pasanin mabadi tavana vurmus ne saniyorsa kendini. yuz verme hic yokmus gibi davran kendine gelsin. ya da birak bosver muhatap olma ilisigini kes kimi begeniyorsa onunla takilsin. ayrica bence seninki de sevgi/ask/hoslanti degil kendini begendirme hirsi.


  • in vino veritas  (11.09.16 01:29:58) 
utkumon +1


  • kosun lan mevzu var  (11.09.16 01:40:51) 
gözü dışarıda bana kalırsa. şu an yalnız kalmamak için seninle birlikte oluyor. yarın öbür gün onu senden daha mutlu edecek ya da onun daha hoşuna gidecek bir kız tipi karşısına geldiğinde seni direkt sepetler. büyük ihtimalle düşüncesi bu yöndedir, öyle söyleyeyim. buna göre davranmalısın ona. maalesef :(


  • metalika  (11.09.16 03:15:31) 
apla caps yok mu?


  • eksimeksi  (11.09.16 13:42:38) 
@ceann deas'ın dediği gibi düşünüyorsa eniştenin kafa zehir gibiymiş maşallah. Ama senin özgüvenini yitirmen için bunu yapacak adamla da ne işin var yahu? Kurtul.


  • chipie  (11.09.16 13:50:39) 
Tam bir yavşak. Begenmedigin kizla/erkekle niye cikarsin ki?


  • chitosan  (11.09.16 17:44:27) 
erkek değilim ama şunu demek istiyorum:

her kadının hayatında olmasa da çoğu kadının hayatında onu böyle sürekli yeren daha iyi ol daha güzel ol diyen, sözle olmasa bile gözle aşağılayan insanlar olabiliyor. ve kadın olarak çok yıkılıyoruz. elde mi yıkılmamak. ama bu resmen onun öküzlüğü. evet elbette beğenmek zorunda değil seni ama böyle bir konumda şu tavır çok çirkin.

seni beğenmiyor, sevdiğini de sanmıyorum. onu anlamaya çalışma çünkü anlayamazsın. bırakmaya ayrılmaya ve kendini üzmemeye çalış derim.
  • kirazıseviyorum  (11.09.16 18:00:10) 
Beğenmemeyi geçtim sevmiyor da.
Sevse görmez bile yok memen sarkıkmış yok fön çektirmeliymişsin vs.

  • kayranin kedisi  (11.09.16 22:50:51) 
onu bırak ve esmer çekik göz seven gerçek aşklara yelken aç :)


  • pgup  (11.09.16 23:04:49) 
sevgilinin seni en beğendiği haliyle görmek istemesinde bir sakınca yok. saçların düzken daha güzelsen bunu isteyebilir. giydiğin şeyin memelerini güzel göstermediğine inanıyorsa bunu belirtebilir. karşındaki insanın her şeye "evet aşkım" diyen ya da sana sürekli tozpembe hayaller kurmasını isteyen biriysen o yapıda birini bul.

güzel kızları kesmesi, instagram hesabının kızlarla dolu olması, başka insanlara sana benzemeyen bir kızı övmesi ise yavşak olduğunun kanıtı. ayrılman gerekir.
  • sen git ben geliyorum  (18.09.16 19:50:18) 
-Makyajsız güzel kızlara bakması bir yere kadar olabilir bence, kast ettiğim doğal güzel olanlar, güzel ve güleç insanlara bakmak beni mutlu eder mesela. Fakat bu bir tik gibiyse, önüne gelen tırnak içerisinde sözde güzel'e bakıyorsa çok rahatsız edici tabi ki.
-Modern zamanlarımızda normal değil mi, bir ikisine karşı özel ilgisi olabilir birinci maddeden yola çıkarak.
-Bu hiç güzel değil. Çekik göz çok sempatik bir şey bence. pgup'un dediğine katılıyorum.
-Bu da çirkin. Arada farklılık istemesi olabilir fakat sürekli saçlarının doğal haline takıyorsa bu da sıkıntı.

Özet: Bir sıkıntı var. Başka arayışlarda olabilir. Bunlar yeni başladıysa kendi içerisinde bir cinsel/duygusal/ruhsal kriz yaşıyor olabilir. Sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi bana. Kendisiyle açıkça konuşmalısın belki de.
  • testis agrisi  (18.09.16 20:06:50 ~ 20:07:39) 
sana bunları düşündürtüyorsa bile emek vermeye değmez. Kendinle ilgili kendini kötü hissettirmeye kıyamayan bi insanla ilişkin olmasını dilerim.


  • neynep  (18.09.16 20:09:37 ~ 20:10:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.