[]

bu hayatta piç ve fırlama mı olmak lazım

Kadın için de erkek için de söylüyorum girişken, fırlama tabiri caizse piç insanlar daha çok aranıyor ve seviliyor sanki. İşe girerken olsun, işte ilerlerken olsun, insan ilişkilerinde, kadın-erkek ilişkilerinde. Az önceki soru da bile adam piç değilmiş diye eleştirdiler. Efendi adam sümsük bulunuyor, sonra neden beni üzdüler vah vah vah oluyor. Sizce de öyle değil mi? Yapı itibariyle ve yetiştirme olarak efendi büyümüş insanlar nasıl piçliğe terfi edebilir?




 
Öyle gibi.

İkinci sorun için de insanlar değişemez bence.
  • siradam  (10.09.16 22:06:24) 
İş konusunda piç demeyelim de girisken olmak evet onemli. Onlar ayri. Ama bir işi halletmek icin her yolu mübah görüp halleden fırlama tipler piç grubuna giriyor olabilir ama uzun vadede cok kalıcı olduklarini sanmiyorum.

Insan iliskilerinde piç olmak mi lazim olayi tamamen sacmalik. Etrafiniza baktiginizda piç erkeklerin yaninda nasil kadinlar goruyorsunuz ? Genelde kendine saygisi olmayan, kendi degerini karsisindaki erkegin parasiyla popülerligiyle ölçen, sevmeyen deger vermeyen, kotu davranan adamlarin pesinde koşan zavallı kadinlar ya da 'piç erkegin kadin versiyonu olan kadinlar' goruyoruz. Ayni sey kadinlar icin de gecerli.

Herkes kendi tarzina gore insanlarla beraber oluyor neticede. Yani neden efendi erkeklerin, piç erkeklerin hitap ettigi kadinlara hitap etmek gibi bir derdi olsun ki ? Efendi insan nasil insanlara gore sümsük oluyor yani. Efendi olarak büyümüş insanlar piçliğe evrilmek yerine kendilerini bu dusunceye iten insanlari gozden gecirsinler bence.
  • aquarium  (10.09.16 22:29:05) 
ezik insanlardan nefret ediyorum böyle mıy mıy, fırlama insandan kastın girişkense evet ama cıvık cıvık olmamak kaydıyla.


  • pembe baytar  (10.09.16 22:30:59) 
siradam +1
her zaman daha çok tercih ediliyorlar, işyerinde, ilişkide, sosyal çevrede. ama değişmek zor ve gereksiz herkes de piç seviyor diye bir kaide yok.uzun vadede efendiler kazanır diyorum.

  • pushing up the daisies  (10.09.16 22:31:15) 
Lisede üç yıl boyunca efendi biriyle çıkan bir kızın p.ç diyebileceğimiz bir çocukla sadece bir hafta çıkarak sevgilisinden ayrılması maalesef beni p.ç erkeklerin daha çok ilgilenilen insanlar olduklarına ikna etti. P.çlik doğuştan gelen bir şey. Zekayla ilgisi var. Ben çok efendi bir insanım, ama bazen bilerek p.ç gibi davranabiliyorum, ama bunu tercih etmiyorum. P.çlik bir hedef olmamalı kesinlikle. Savunulacak hiçbir tarafı yok bunun. Sadece insan ilişkilerinde başarılı olmak için biraz girişken olmak gerek diye düşünüyorum.


  • dissendium  (10.09.16 23:00:11 ~ 23:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.