[]

iphone batarya değişimi

3 senedir kullandığım 5s'in batarya ölmeye başladı. her gün defalarca şarj etmek gerekiyor.

telefoncular 100 küsur liraya orijinal ve sıfır batarya ile değiştirebiliyor.

bu işlemi yapan var mıdır, sorun yaşatır mı?

 
Ebay ya da aliexpress ten al . Alet edavatla satıyorlar. 6$ a almıştım . YouTube da videolar var . İzleyerek kendim değiştirmiştim . iPhone 5 vardı . Kolay bir işlem .


  • uzman pratisyen  (10.09.16 19:41:53) 
@uzman aslında demek istediğim bataryanın değişmesi telefona sorun çıkarır mı, yoksa yeni gibi kullanmaya devam edebilir miyim?


  • psv  (10.09.16 19:45:17) 
Ben appleda degistirmeyi dusunuyorum 5s icin. Batarya gibi biseyde yan sanayiye guvenemiyorum :/ sarj olurken patlar filan gibi bi korkum var.

Apple degistirdigine gore degisiyor ve duzelme oluyor.
  • kuehles blondes  (10.09.16 19:48:12) 
Öncelikle apple dışarıya Orjinal batarya vermiyor . Piyasada bulacağın bataryalar Orjinal değiller . Çıkma bulursun o ayrı tabi.
Değişim işleminden önce elini kalorifer değdir . Vücudundaki statik elektrikten kurtul . Ben ek olarak anti statik cımbız almıştım 1$ a yine aynı sitelerde satılıyor .
Telefonda herhangi bir problem oluşmaz . Çok basit bir işlem . Eskisi gibi sıkıntısız kıllanırsın telefonunu .
  • uzman pratisyen  (10.09.16 19:52:23) 
tostum android telefonlar ıcın ebayde polarcell marka var, iphonr ıcın de vardır dıye dusunuyorum.

alman malı bataryalardır, panzer gibidir.
  • anonymice  (10.09.16 19:59:17) 
@uzman niye orijinal olmasın, orijinal telefonu parçalayarak elde ediyorlar bataryayı.


  • psv  (10.09.16 21:49:59) 
@kuehles apple kaça yapıyor? telefoncularda da orijinal batarya.


  • psv  (10.09.16 21:58:53) 
@psv ona çıkma diyorlar zaten ama çok fazla yok piyasada . Olsa bile ne kadar yıprandığı meçhul . Kullanılmamış sıfır diye satılan bataryaların tamamı yan sanayi . Dediğim gibi apple yedek parça olarak dışarıya pil satmıyor . Kendi bünyesinde değiştiriyor sadece .


  • uzman pratisyen  (10.09.16 22:10:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.