[]

Öğrencilik bitince askerlik tecili geriye alınır mı?

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
ERTELEME NEDENİ : 35C ÖĞRENCİ EYT


ama öğrencilik bitti. ALınır mı geri bu tarih?

 
öğrencilik bittikten sonra 2 sene zaten tecil hakkın var.


  • juninho77  (10.09.16 13:57:44) 
okurken her ihtimale karşı uzun vadeli tecil yapıyorlarmış. ucu ucuna olursa bir aksilik olur unutulur vs. diye uzun vadeli yapılırmış bu işlemler. Eğer mezuniyet sonrası gidip diploman ile tecili yapmazsan düzenli yapılan işlemlerde mezun olduğun anlaşılır ve bu yazılı olan tecil iptal olur dendi bana. Çünkü farkındaysan öğrencilik kaynaklı tecil o. Diploman ile gidersen mezuniyet sonucu doğan hakkından dolayı tecil edilecek.


  • ManikD  (10.09.16 13:59:19) 
O zaman sık sık kontrol lazım siteyi.


  • Cursed Chico  (10.09.16 14:00:30) 
sık sık kontrolden ziyade diplomanla git hakkın olan tecili başlat. çok uzun süren bir iş değil. ciddi sağlık sorunun yoksa, yarım saate hallolan bişi. düşene kadar durayım düşünce yaparım o tarihten başlar tecilim diye düşünme mezuniyet günün yazılıyor o tecil başlangıç tarihine.


  • ManikD  (10.09.16 14:03:06) 
Gidip bir de sağlık kontrolü mü yaptırıyoruz yani tecil olmaya çalışırken?


  • Cursed Chico  (10.09.16 14:19:20) 
Öğrenciliğin bittiyse gidip tecil olabilirsin. Olmak istersen diplona ve fotokopisi, kimlik ve fotokopisi lazım. Nette bulabilirsin gerekli şeyleri. Orada form doldurup gerekli yerlere imzalattiktan sonra sağlık kontrolüne giseceksin kendi aile hekimine. Sonra askerlik şubesine geri dönüp belgeyi vereceksin, nu kadar.


  • glamdr1ng  (10.09.16 15:32:46) 
ankara da olurken aile hekimine bile yollamıyorlar. direkt orada doktor var. eğer muafiyet nedeni sayılacak bir sorun söylemediysen, boy kilo uygunsa hemen imzayı atıp yolluyor. diğer illerde bu doktorun işini aile hekimi yapıyor. Temelde askerliğe uygundur deyip yolluyor. Burada amaç muaf olacak insanların tecille uğraşmaması. Eğer muaf olacaksan bi daha bi daha tecille uğraşacağına hemen kontrol edelim derdindeler. Eğer sen bir hastalık beyan etmezsen öyle detaylı bir kontrol yok göz-kilo-boy kontrolü var hızlıca. ama dersen X hastalığım var Y üzerine ameliyat geçirdim o zaman hastaneye sevk ediyorlar.


  • ManikD  (10.09.16 17:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.