[]

bağış yaptığınız veya bağış yapılası kurumlar?

hangileri?




 
lösev


  • Apocalypse  (10.09.16 13:35:36) 
Bence yardım isteyen ilkokullar bunların başını çekiyor. Instagram'da @gelecegeisiktut gibi hesaplar bulup o çocuklara yardım edebilirsiniz. Kışın giyecek ayakkabıları dahi olmuyor kimi zaman.


  • fragile lady  (10.09.16 13:35:59) 
ÇYDD


  • gozu acik sevisen yahudi  (10.09.16 13:41:49) 
insan için lösev. hayvan için yukarıda sabitlenmiş gönüllü barınak duyurusu var.
instagramdan sayfa beğenip yardım yapmak bana pek akıllıca gelmedi. türkiye'de yaşıyoruz %70'imiz falan dolandırıcı.

  • hasmetizm 2046  (10.09.16 13:45:00) 
ısrarla ve inatla Pozitif Yaşam Derneği. yanlış anlaşılmak istemem, gönül ister ki hepsine birden yardım edebilelim ama zaten herkes Lösev'e ve bilindik diğer kurumlara yardım ediyor. biraz da HIV pozitifler gibi toplum tarafından dışlanan, hakları hatta varlıkları herkes tarafından yok sayılan insanlara destek olmalı bence.


  • nathanieltroy  (10.09.16 14:01:16) 
Bağış yaptığım; Tema, Koruncuk, Bana Göz Kulak Ol.
Bağış yapılası; Lösev, ÇYDD

  • mutekebbir  (10.09.16 14:22:52) 
Nesin Vakfı


  • reavelyn  (10.09.16 14:32:44) 
Ben düzenli olarak Greenpeace e yapıyorum.


  • old possum  (10.09.16 15:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.