[]

kpss ilk başvuru nasıl gerçekleşiyor ?

2010 yılında ilk defa kpss'ye başvurmayı düşünüyorum.. Lakin daha önce herhangibir kaydım olmadığı için başvuru formu almak dışında bulunduğum nahiyeye en yakın olan ösym bürosunda internet kaydı açtırmak gibi ekstra bir işlem yapmam gerektiği söyleniyor.. Kıssadan hisse daha önce kpss'ye başvurmayıp lisans düzeyinde sınava girmeyi düşünen biri başvuru formunu alması dışında ekstradan ne işlemlerini yapmalı ya da yapması gerekiyor ? Misal şu an Çatalca'da oturuyorum ve avcılar'da ki istanbul üniversitesi kampüsünden internet kaydımı açtırmam gerektiği söyleniyor başvuru formu almanın dışında.. Doğru mudur ?




 
Bankaya sınav parasını yatırıp ösym bürosuna gitmen gerekiyor. Orada resmini çekip gerekli bilgileri de aldıktan sonra kaydını yapıyorlar. Şifrenin yazdığı bir döküman veriyorlar. Bir sonraki başvurunu internetten yapabiliyorsun ama umarım bir sonraki başvuruya gerek kalmaz.


  • evde yok dedigine degmez  (07.12.09 16:09:53) 
Zannedersem burası bana en yakın yer olan istanbul üniversitesi kampüsü oluyor.. Yani doğru anladıysam başvuru parasını bankaya yatırdıktan sonra bu ösym bürosuna gidip internet kaydımı yapacağım ve gerekli şifre evraklarını alacağım.. E haliyle o zaman kpss başvuru formunu da burdan alacağım herhalde ? Yani başvuru formunu teslim ederken mi bu işlemler gerçekleşecek ?


  • joehigashi  (07.12.09 16:13:16) 
Kpss başvuru formu yok. Parayı yatırdıktan sonra direk ösym bürosuna git.


  • evde yok dedigine degmez  (07.12.09 16:16:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.