[]

Güzel uyku-öncesi parçaları önersenize

ve lütfen marjinal ve geyik yapmak adına "ninni" paylaşmayınız. tik'lemeyeceğim onları. :)




 
  • MtKrt  (09.09.16 21:47:04) 
spotify da listeler var cicim


  • sameidiot  (09.09.16 21:47:46) 
müzik açıksa, çalan şeyden bağımsız olarak asla uyuyamıyorum. aktif bi' dinleme hali çünkü benimki sanırım. siz de direkt şarkı bazında sormuşsunuz ama ben sanatçı bazında değerlendiriyorum. timber timbre, foxygen, badbadnotgood filan önerebilirim. uyku öncesi sakin, relaks.

edit: yazdığımı tekrar okuyunca "sanatçı"ya kahkaha attım, sanki bülent ersoy, zeki müren filan öneriyormuşum gibi geldi. yani grup işte, müzikle uğraşan adamlar, sanatçıdan kastım o, işten hala çıkamadım. beni mazur gör.
  • evde liyakat kalmamis  (09.09.16 21:47:53 ~ 21:49:30) 
@sameidiot:

spotify'de listeler var evet ama ben duyurudaşlarımın önerilerini duymak istedim. :) sonuçta spotif'dekileri de o, şu, bu insanlar belirliyor ve mutlak değiller. bazen o listelerde "aman ne gerek varmış bu parçanın bu listede olmasına" dediğim de oluyor hani.
  • matrix  (09.09.16 21:49:32) 
Parov Stelar- Mila's Dream

Bir de bu var sarki bitmeden uykuya dalıyorum: youtu.be
  • lonelily  (09.09.16 21:53:39) 
@MtKrt:

bizimle değilsin. :) yine de bu parçayla uyuyabildiğini varsayıp, kendince bir öneri yapmış olduğunu kabul edip, tik'ini verdim gitti. hard bir sevişmeye gidebilir en fazla senin bu parça.


@evde liyakat kalmamis:

eyvallah. :) ben de her zaman bir şey dinlerken uyuyamıyorum ama bir şeyleri dinlerken uykumun geldiği olabiliyor. en azından ona hizmet edebilir diye sordum. baktım uykum geliyor, kapatırım parçayı yatarım. epey bir süre interstellar ost dinleyerek uyumuşluğum oldu bu arada. gecenin bir körü uyanıp, hala çalan müziği durdurup tekrar uykuya dalmak da pek bir keyifliydi. atmosfer yaratıyor işte. sevişirken bir şeyler çalanların halini anlarsınız. :)
  • matrix  (09.09.16 21:53:41) 
m.youtube.com

m.youtube.com

bunları çok dinlerim uyurken. umarım iyi gelir.
  • jonestown  (09.09.16 21:58:35) 
www.youtube.com

bütün sophie zelmani parçaları.
  • sabirstone  (09.09.16 22:01:36) 
e bunları sirayla dinlersen nasil uyuyacaksın :)
neyse arayamıyorum parcayi su an ama bir bak : fujiyama geisha - sakura

  • 1adam  (09.09.16 22:27:21) 
@1adam:

hehe yaf zaten benim uykuyla sorunum yok. genelde uyumam zaten, direkt sızarım. alkol falan almıyorum tabi, öyle anlaşılmasın. sadece artık dayanamadığım ana geldiğim an düşüyorum yatağa diyeyim. yoksa zaten sabah kalkması çok zor olan insanlardan biri olarak uykuya harcanan vakte hep acıdığımdan, sabahı kontrol edemeyince bari akşamı/geceyi kontrol edeyim diyip, film dizi şu bu izleyerek elimden geldiği kadar engellerim.

bazen bir güzellik/değişiklik olsun diye bir şeyler dinleyerek uyuyorum işte. aklıma düşünce sizin fikirleri de bir göreyim istedim işte. :) şu ana kadar verilenlerin hepsini de dinledim. epey güzel öneriler de oldular. sıra seninkine geldi :)
  • matrix  (09.09.16 22:34:17) 
10/3 volume, düşünceler ve 8 saat sonra kuş sesleri

edit: www.youtube.com
  • sen ne anlatiyon la  (14.09.16 02:51:15 ~ 02:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.