[]

Asus Notebook Ram Artırma

Elimde Asus TP500LB notebook var. 6 gb ram var. ben 12 yapmak istiyorum, slotlara bakmak için cpu-z programını kullandım ama şöyle bir gariplik var. İki slot var birinde 2 gb ram gösteriyor diğerini boş gösteriyor ama aynı program toplam ram'i 6 gb gösteriyor. Zaten pc özelliklerinde de 6 gb . Şimdi diğer slotta muhtemelen 4 gb var ama neden gözükmedi bilmiyorum aklımı kurcaladı. Acaba bir sıkıntı mı var?

Her neyse şimdi birkaç sorum var arkadaşlar. Birincisi bu model maksimum kaça kadar ram kaldırır bilginiz var mı? Bir yerde maksimum 8 diye okudum ama az değil mi ? ikincisi ram artırmak bana ne kadar fayda sağlar? sizce 2 gb çıkarıp yerine 8 gb takmam gereksiz olur mu? amacım pc'yi rahatlatıp hızlandırmak ve bazı oyunları rahat açmak.sistemim de şöyle:

-intel core i5 5200U 2.2ghz-2.19ghz
-6 gb ram
-nvidia gtforce940m
-1 TB harddisk + 24 gb ssd( ssd takılı değil)

teşekkür ederim şimdiden:)

 
www.youtube.com

her ısını gorecek bir youtub videosu.

hmm birde diyorki 2 slot var ama birinde ram slota yapısık . yanı sadece birini cıkarabılırmıssın.

hizmet bitmiyor : www.mrmemory.co.uk
  • anonymice  (09.09.16 20:34:21 ~ 20:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.