[]

Katı Meyve Sıkacağı

Oturduğum yerden şöyle bi baktım modellere, 20 liraya da var, 300 liraya da.
Nelere dikkat etmek gerekir, işimi görecek kadar ortalama ama kullanışı kolay ve verimli, kuvvetli bir model tavsiye edebilir misiniz?



 
zamanında çok araştırdım bu konuyu. sözlükte de sordum. yardımcı olanlar çıktı saolsun. havuç ve patates suyu sıkabilmek için bir model arıyordum ve King in K 1040 Malibu modelinde karar kıldım. şu anda işimi gayet iyi görüyor. 400 Watt. 50 liraya almıştım 6 ay kadar önce. Fiyat performans oranı bana göre gayet güzel. Yine bana göre tek deavantajı yeterince ergonomik olmaması. Çoğu zaman ne nereye gelecekti lan diye karıştırıyorum.

Ben memnunum kendi adıma konuşuyorum. Eğer almayı düşünürseniz aldıktan sonra küfür yemeye niyetim yok. Sadece tavsiye :).

öğrenciyim bu arada bu yüzden önce fiyata baktım.

images.gittigidiyor.com
  • ya ben lan neyse  (07.12.09 15:04:35 ~ 15:13:48) 
walla bunlarin hepsi ayni isi yapiyor hemen hemen, en buyuk dert ise bu aleti temizlemek. sen hangisi en kolay temizleniyorsa onu al.


  • en guzel nickli yazar  (07.12.09 15:21:43) 
Hiç bilmediğiniz, duymadığınız bir firma olmasın (sonradan teknik destek gerekirse diye), garantisi olsun en az 1 yıl. 300 lira çok fazla, 20 lira çok az. İlki gereksiz gösterişlidir, ikincisi de 3-4 kullanımlık. Enerji tasarruflarına da bir göz atın ve 100 lirayı geçmeyecek bir tanesini edinin bence.

Ben olsam izleyeceğim mantık bu olurdu.
  • endless dream  (07.12.09 15:53:34) 
fiyatı meyvenin tek parça atılıp atılamadığına göre değişiyor. fiyatı az olanlarda parçalamanız lazım, zira motor gücü ve meyve girişi o tür modellerde düşük oluyor.


  • hikaye mesture  (07.12.09 17:27:56) 
ben önce burada sormuştum bu soruyu. sonra philips en iyisi dendi, gittim 250 ytl baydım, aldım. ilk gün bir iki havuç, elma sıktım. sonra koydum kenara. ki, çok meyve yiyen bir insanım. evde çocuk da yok. niye aldım, bilmiyorum. meyvenin posasını atıp suyunu içmek aslında mantıksız.

o yüzden, sık sık kullanmayacaksanız, daha ucuz bir şey alın bence.
  • lovemyself  (07.12.09 17:29:04) 
en başarılısı philips alu. diğerleri çok katı bi meyve koyunca cort...


  • kutuların sessizliği  (08.12.09 01:30:58) 
2-3 ay önce 90 küsür liraya Sinbo katı meyve sıkacağı aldım. Gayet iyi çalışıyor Sinbo diyip geçmemek lazım:) Elmaları havuçları falan parçalamadan atıyorum içine. Temizlenmesi de gayet pratik. Hemen hemen her gün kullandığımı da belirtmek isterim, tavsiye ederim.

Teknosa'dan almıştım ben bu arada indirimin devam ediyor olması lazım.
  • tek  (08.12.09 09:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.