[]

telefonda internet kullanımı

peketimde 6gb internet var . 2 hafta gecmesine ragmen 1gb internet kaldı diye mesaj geldi. Bende ayarlardan baktım en cok nereye gitmiş kota diye . 4 kusur gb instagram için harcamışım . videoları izlemesem bile kendi oynatıyor ya oradan gidiyor galiba .

İnstagramı silmeden , android telefonda bir sınırlama getirebilir miyim. Deli gibi harcıyor . Ayarlarda yada baska bi yerde video fotograf ayarları var mı isntagram içinde .
sizde nasıl kullanım , instgram bir bende mi deli gibi harcıyor ?

 
hucresel veri kullanımı - daha az ver kullan
bu heralde senin dediğin , işaretledim şimdi ama dediğin gibi fark edecek mi emin değilim .

facebook ada cok giriyorum . 2 haftada 200mb harcamış . İnstagram onun 20 katı harcama yapmış . çılgınca
  • bnmzz  (09.09.16 13:44:28 ~ 13:44:49) 
bu ayarlar sadece marshmallow veya cyanogenmod 13 için olabilir, emin değilim.

ayarlar - uygulamalar - instagram - veri kullanımı sanırım aradığınız yer. sadece wifi kullanacak şekilde kısıtlayabilirsiniz veya çok hücresel veri kullanınca uyarı vermesini sağlayabilirsiniz.
  • inheritance  (09.09.16 13:51:28) 
O kadar video ne var ki? Yani özellikle video paylaşan profilleri takip ediyorsanız takibi bırakın, yeni bir hesap açıp oradan takip edin, videolara bakacağınız zaman instagram içinde o hesaba geçersiniz.
Hikayeleri de wifi olduğu zaman izleyin.

Tabi yine de bu tüketim çok yüksek göründü bana, acaba cihazınızda hafıza olmama ihtimali var mı? Yani hafızasızlıktan veriyi önbellekte kayıtlı tutamayıp her uygulamayı açıtğınızda yeniden indiriyor olmasın veriyi?
  • atom karincanin torunu  (09.09.16 14:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.