[]

teknolojiden anlayanlar bi bakın hele

en-sa.wadi.com

bu site güvenilir mi? arabistandan iphone 7 getirteyim diyorum da site fena gelmedi gözüme ama güvenemedim. bu işlerden anlayanlar bi yol göstersin.


 
Başkası getirmeyecekse telefon gümrükten dönebilir. Bir de FaceTime falan kapalı oluyor galiba Arabistan ürünlerinde.


  • sutlu nescafe  (09.09.16 07:52:44) 
Arabistan da yaşayan birisine sipariş edeceksen gereksiz gitsin alsın ordan, Arabistan dan buraya sipariş edicem diyorsan öyle birşey mümkün değil, gümrükten geçmez.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.09.16 07:55:20) 
yurtdışından telefon alamazsınız net üzerinden gümrükte takılır. Eğer telefon olduğunu anlamazlarsa geçebilir bir ihtimal ama iphone 7 gibi pahalı bir telefonda bu riski almak aptalca.


  • nuka cola  (09.09.16 07:56:25) 
Blackberry Z3 -- bu telefon 230,00 tl
Huawei P8 Lite16 GB, 4G LTE, Black, Dual SIM -- bu telefon 490,00 tl

bu şekilde yurtdışından alınabilseydi buradan kimse telefon almazdı emin ol.
  • pembe baytar  (09.09.16 09:20:16) 
arkadaşlar arabistandan getirteyim derken giden getirecek. sipariş üzerine gelmeyecek. site güvenilir mi bu işlerden anlayan arkadaşlar bi yorum yapsa fena olmaz. yoksa gümrük olayının farkındayım. uyarılar için teşekkürler ama siteyi bi ele alsak ona da bi çaksanız fena olmaz.


  • fikirmuhendisifikri  (09.09.16 19:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.