[]

ev sahibimin tc numarasını biliyorum buradan evimin sayaç no sunu öğrenme

şansım var mı? sayaç no derken elektrik için olanından bahsediyorum.




 
Sanmıyorum ama bir şansını deneyip kuruma telefon aç. Uzaklardan zor o iş


  • filipis  (08.09.16 22:59:13) 
@filipis, bedaş'ı aradım. vermediler. rüşvet falan mı versem naapsam yılan hikayesine dönüştü götü boklu elektrik ve suyu açtırma ya.


  • lucky strike  (08.09.16 23:02:57 ~ 23:03:48) 
her kelime için ayrı ayrı duyuru aç olmuyor böyle.


  • mr.goodcat  (08.09.16 23:11:39) 
Isı yılan hikayesine çeviren sizsiniz anladığım kadarıyla. 98'den beri 13 kere ev taşıyıp abonelik açtırdım. Farklı şehirlerde, iskani olmayan evlerde...her türlü ihtimali gördüm yani. Sizin kadar ağlamadım.

Öncelikle kalkip gitmeniz gerekiyor. Eğer yeni binaysa (iskan var mi yok mu ona göre de prosedür degisir) muhtemelen ilk abonelik ler olacağı için sizin orada bulunmanız gerekir.

Elektrik için ilk abonelikse dask zorunludur. Ya ev sahibi yaptırır, ya siz yaptırıp kiradan düşersiniz. (Poliçeyi ev sahibine iletmekle yukumlusunuz ama)

Ve evet, sizin evinizdeki sayaç numarasını siz götürmekle yükümlüsünüz.

Welcome to real world.

Hayat ve kurumlar sizin istediğiniz gibi çalışmaz (çeşitli sebeplerle) bu yuzden ınatlasmayi bırakıp uzlaşmayı denerseniz hem işiniz daha kolay çözülür hem de kendinizi bu kadar yıpratmazsınız.
  • balik kraker  (09.09.16 10:28:01) 
@balik kraker, hocam cevap için teşekkürler. hiç bu işleri yapmamış o sıralarda beklememiş değilim. 2 farklı şehirde rahat yürütmüştüm ama bu sefer operasyonel bir takım zorluklar yaşadım ve kısıtlı zaman içinde hızlı bir şekilde halletmeye çalıştığım için bu kadar alternatif yol düşünüp var mıdır yok mudur öğrenmeye çalıştım.
kalkıp gittim yani bu yerlere. vekaletname verdim bugün en son. zamanım yok çünkü. teşekkürler

  • lucky strike  (09.09.16 19:19:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.