[]

iski, enerjisa gibi kurumlar neden tesisat no olmadan işlem yapamıyor?

devlet kurumu olan veya devletle paralel iş yapan bu şirketler direkt kira sözleşmemdeki adresimden sayaç no falan kendileri neden çıkaramıyor? sırf bu yüzden bugün ne elektrik ne su açtırabildim.

adamlarla kimlik bilgilerimi adresimi ben kendim paylaşıyorum zaten, tc fotokopisini veriyorum kira kontratımı veriyorum dask poliçemi veriyorım.
onlar niye birbirleriyle bu basit küçük ve asla işime yaramayacak ancak onlar için önem derecesi yüksek olan bu bilgiyi birbirleriyle paylaşmıyor?

devletin işin içinde olduğu her durum böyle salakça yürümek zorunda mı?

 
bu konularda artık duyuruyu meşgul etmeyin. İnsanların 100 yıldır yaptıkları abonelik işlemlerini gidip siz de yapın. bu kadar basit.


  • conrad moricand  (08.09.16 22:44:03) 
@conrad moricand, statükoya boyun eğmeyeceğim!


  • lucky strike  (08.09.16 22:45:14) 
tamam boyun eğmeyin yine, destekliyorum. ama duyuruya cümle cümle başlık açılmaz. varsa aboneliklerle ilgili olarak kurumlara gidip çözemediğiniz bir konu yardımcı olacaktır birçok kişi. ama siz kurumlara başvurmamışsınız.


  • conrad moricand  (08.09.16 22:47:13) 
@conrad moricand, duyurunun içeriğinden bağımsız olarak tartışmaya elverir biçimde cevap verip ekşi duyuru kurallarını ihlal eden sizsiniz.
cümle cümle başık açmadım. çeşitli alternatif yollar geliyor ve hiç bilmediğim bir konu olduğu için sorup bilgi edinmeye çalışıyorum. merak ediyorsanız özelden yazın anlatayım neler yaşadığımı bu kurumlarla.

  • lucky strike  (08.09.16 22:50:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.