[]

kol boyunca dövme (capsli)

Bu sektöredeki fiyatları merak ediyorum. renksiz, 1 kolu full kaplayan dövme 1.5-2 bin lriaya halledeilir mi?

edit: duyuru tipi değiştirildi. sorun sende değil bende'ye uyarısı için teşekkürler.

Bu tip istediğim için demiyorum ama aşağıdakini örnek veriyorum mesela.

caps: dovmekesfet.com

 
Dövmenin detaylarına göre değişir bu kol boyunca düz siyah çizgi mi olacak yoksa detay allah detay bir dövme mi olacak.

Ben armor yaptırmak istemiştim bir dönem meşhur malum, biraz göğüs biraz omuz ve üst kol kaplıyor. Ortalama bir dövme için iyi bir yer 5-6 bin istiyor.

Senin istek bana biraz zor geldi 3 civarı yapılabilir ama dediğim gibi bu yapana ve dövmeye göre değişir. Söylediğim rakam çok çok tahmini.
  • gozu acik sevisen yahudi  (08.09.16 17:43:36) 
1.500-2.000 TL'ye imkansız. zaten o fiyata yapan çıkarsa karşına, senin üzerinde tecrübe edinmek istiyordur, yaptırma. bu boyutta ve bu tarzda bir dövmenin piyasada karşılığı min. 3.500-5.000 TL aralığıdır.


  • sorun sende degil bende  (08.09.16 17:46:28) 
ekleme: 3.5-5 bin aralığını görseldeki dövme tarzı için tahmin ettim, detayı yok gibi çünkü. eğer detaylı ve gölgelendirmeli bir dövme yaptıracak olursan 5bin rakamının üstüne rahatça çıkacaktır.


  • sorun sende degil bende  (08.09.16 17:49:57) 
5K temiz gider.


  • hasmetizm 2046  (08.09.16 18:41:12) 
sadece 9.90 :)
www.buldumbuldum.com

  • €xpolerer  (09.09.16 10:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.