[]

Yeni akıllı telefon

Selam

Şu anda Note 3 kullanıyorum, kalemini çok seviyorum. Çok memnunum telefondan. Fakat 3 yıl bitecek yakında ve şimdiden kendi kendine kapanmalar ve durduk yere ciddi miktarda pil tüketmeler başladı. Sanırım normaldir veya ben bilmiyorum. Zaten bir süre sonra işletim sistemi için güncelleme de bitecek ve herhalde dokunmatik usb veya mp3-mp4 çalar olarak ölecek bu.

Yeni bir akıllı telefon almak istesem, applesevmezler derneği üyesi olduğum için android işletim sistemli ve kalemli bir model almak istiyorum fakat ortalıkta çok fazla seçenek olduğu için ne seçebileceğimi bilmiyorum.

Bir telefona 3500 veremem, onu belirteyim. Onu verene kadar arsa alırım yani.

Kalemli android ve geniş ekranlı ne alabilirim? Ne önerirsiniz? Ve niçin??

 
Aynı durum bende de vardı.Note 3 bozulunca makul rakamlı birşeyler aradım ve G4 ile DM5 plus arasında kaldım.GM 5 plus daha uygun fiyatlı yakaladım bir yerden ve onu aldım :)


  • josefen  (08.09.16 17:04:06) 
@josefen

Nasıl buldun peki anlatır mısın?
  • yaren  (08.09.16 17:04:48) 
lg'nin stylus'lu modelleri var ama samsung'un kalem teknolojisiyle aynı değil sanırım. samsung'u geçebilen olduğunu sanmıyorum kalem teknolojisinde. note7 tekrar piyasaya çıkınca note5 2000 bandına düşer diye düşünüyorum.


  • passion rules the game  (08.09.16 17:05:51) 
@want2die

O dediklerini bi bilsem... ah bi bilsem...
  • yaren  (08.09.16 17:12:10) 
Dostum aynı tel bende var ve 3 yıl olmasına bir ay kaldı. Pil sıkıntısı mütemadiyen olan birsey. Bunun için yedek pil ve powerbank tasıyorum. Onun dısında gercekten zerre bakmadıgın uygulamaları sil. Yapabiliyorsan bir fabrika ayarlarına getir telefonu. Bir de mümkün oldugunca arka planda acık bir sey tutma. Ha ben sana demiyorum 3310 gibi kullan. Ben yine canavar gibi kullanıyorum bunları yapmama ragmen. Birde şu dönemde asla telefon değiştirmeyi düşünmüyorum bunun üstüne note 7 iyi giderdi ama o da malum riskli. Sık dişini mümkün oldugunca.


  • fıytfıyt  (08.09.16 17:37:00 ~ 17:39:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.