[]

yurt hazırlığı yapıyoz

kızlar için soruyorum.

1. ütü koyalım mı?
2. terlik nasıl osun? yurtta kullanışlı olanlar hangileri? üşütmesin sıcak tutsun, çabuk kirlenmesin. panduf versem bahçeye de çıkacak kulanışlı olmaz. bilemedim. en çok terlik konusunda takıldım. banyo tuvalet kendi odasında olacak. oraya ayrı bir tane alırım bir de sürekli giymelik olur diyorum.
3. iki takım nevresim koyacağım yeter demi?
4. öneriler tavsiyeler

 
Odasında yoksa su ısıtıcısı tarzı bir şey alın mutlaka. Akşamları çay, kahve içmek ister belki uyumadan önce. İyi olur.


  • fraise  (08.09.16 15:38:55) 
mini buzdolabı eğer yurt - apart hayatında uzun süre kalacaksa zorunlu gibi bi şey. 2 sene benim hayatımı kurtardı. hem dışarda yiyecek masrafını çok düşürüyor hem de gece uyanınca odada bi şey yok kantin kapalı falan gibi dertlere son.


  • freya  (08.09.16 15:45:59) 
Benim zamanimda herkes sabo tarzi ucuz terliklerden giyerdi. Hirsizlik cok olurdu pahali sey alamazdik.utu ben hic goturmedim, ihtiyacim olmadi olursa birilerinden isterim demistim. Kettle, uclu priz veya uzatma kablosu, kapi arkasina takilan askilik, dolap kilidi simdilik aklima gelenler.


  • curukturpkokusu  (08.09.16 15:46:22) 
nevresimler yurt tarafından verilir diye biliyorum, bizde öyleydi en azından.ütü lazım olur başkasından da bulabilir ama siz bilirsiniz, terlikler ise genelde ayağına en az temas edecek biçimde olsun yani açık terlikler daha iyi çünkü çok fazla ayağında duracak.öyle bir terlikle banyoda da iş görür. yurtlarda genelde öğrenciler ne kadar az eşya o kadar rahat kafa mantığındadır. ancak sık sık yıkamakla uğraşmaması adına çamaşır ve çorap normalden fazla olursa kafası daha rahat olur insanın.kışın yurtlar evlerden sıcak olur, bahçeye çıkarkende ayakkabı kullanır, hiç bir terlik kışın insanı dışarıda korumaz. birde yurtta kalacak insan tek kişilik odada dahi olsa sinirlerini biraz gevşek tutmalıdır.takıntıları varsa terketmelidir, yeri gelir gece bir şekilde kirli yere düşen yastıkla uyumaya devam etmek durumunda kalır insan.


  • eksisozlukokuryazari  (08.09.16 15:48:23) 
Bizim zamanımızda hepimiz tek odadayken ve herkesin sadece birer dolabı varken, annem, dolabımın kapağının içine asmam için bir şey yapıyordu, kalın kumaştan, bol cepli, şimdilerde plastikten takı torbası adı altında satıyorlar, ama benimki tüm kapağı kaplıyordu ve çeşitli büyüklüklerde ceplerle her şeyimi derliyor topluyordu. Kalın kumaştan olduğu için de sarkmıyordu, tüm yurt yaşantımın en faydalı gereciydi.


  • cedilla  (08.09.16 16:47:42) 
ütüye gerek yok. Genelde oluyor...
Su ısıtıcısı, mini dolap, 2 çarşaf takımı, kapı arkası askı, iç-dış terlik (sıcak tutacak olanlar aşırı kirleniyor malesef alma derim onun yerine patik al), bardak-tabak-çatal-kaşık vs. lazım olabilir, ayna iyi olur bir de odada bulunması iyi oluyor :)

Özleedimmm ne güzel zamanlardı of..
  • lcha  (08.09.16 18:10:48 ~ 18:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.