[]

Kediye Kedi Sesi Dinletmek

Ev kedisi, 5 aylık civarında, 1. ayın sonunda eve alındı. Sonuç olarak pek bir kedi görmüşlüğü yok, şimdi ben buna youtube dan kedi sesleri dinlettim. Aklı çıktı, hoparlörü koklaya koklaya bi hal oldu. Miyavlamaya başladı ki doğru düzgün miyavlayamıyor bile. Ara ara kedi sesi açayım mı şimdi buna yoksa hiç öğrenmesin mi ?




 
ahsakjhd abi gerçekten kedilerin değil kedi sahiplerinin garipliklerine tam olarak örnek bir hikaye olmuş kusura bakmazsan.

bizim kediler hiç ilgilenmiyor miyav sesiyle örneğin, biri zaten közü sönmüş ejderha gibi ses çıkarıyor, öteki nine, miyavlamaya mecali yok. ama bazı kediler senin kedin gibi aşırı meraklanabiliyorlar.

arada aç dinlet, değişiklik olur. sana eğlence çıkar. onun dışında bi' etkisi yok :)
  • evde liyakat kalmamis  (08.09.16 14:22:44) 
bir yerden sonra kandırıldığını anlayıp ilgilenmemeye başlıyor kediler. en fazla 3-5 defa tepki verecektir. bizimkiler ilk başta çıldırdıkları kedi seslerine şimdi kulak bile vermiyorlar.


  • lesmiserables  (08.09.16 14:23:08) 
12 saatlik videolar var tam evden çıkarken açık bırakıp gitmelik. yapmayayım ama anlıyorlarmış arada bir açar aklını alırım.


  • huleyn  (08.09.16 14:30:38) 
bazılarının psikolojisini çok bozuyormuş diye duymuştum, benimki de bir süre sonra ilgilenmiyor ama çok zorlamadım öyle bir iki kısa deneme yaptım sadece.


  • tiny penny  (08.09.16 14:31:03) 
Ya simdi sana insan sesi dinletseler ama ortamda insan olmasa, kandirsalar beyle hos olur muydu :// ajhdhsh yavrum koklayarak gercek mi degil mi anlamaya çalışıp bosa heyecan yapiyo. Bence dinletme yazik. Gogus tasmadi takmayi dene disarda gezdir de gercek kedi gorsun. Daha kucukmus tasmaya da alisir hem.


  • rayde  (08.09.16 14:40:30) 
benimki kus videolarini saatlerce izliyordu. yan yana otururduk, ben iki saat film izliyorsam o da iki saat kus videosu izlerdi. videos for cats yazip cikanlari izletebilirsiniz, benim kedim cok hoslanirdi hep.


  • lucy in the sky  (08.09.16 14:40:35) 
Bunu ara sıra ben de yapıyorum, bana yüz vermediğinde, dikkatini çekmek istediğimde işime yarıyor


  • BuddyGuy  (08.09.16 15:15:34) 
biz kendimiz kedi vidyosu izlerken ses çıkıyor, bizim kedinin umuru bile değil, dışarıdan kedi bağırış çağırışı oluyor kulakları bile oynamıyor. bozuk herhalde bizimki.


  • freya  (08.09.16 15:28:58) 
ben sinirli kedi veya yavru kedi sesi açınca hemen dibimde bitiyorlar alkjdafljdfg


  • kimlanbu  (08.09.16 15:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.