[]

Adaptör Akım Değerleri

10VDC 0.85A ile çalışan bir atari için 1.2A'lık bir adaptör fazla mı olur. 1A mı almam uygun olur ya da uygun değeleri nedir? Amper çok olursa atarinin içindeki sigorta atar mı?




 
sorun olmaz. akimi yuk ceker, yani atari ceker. voltaj degerleri uygun oldugu surece 50 amperlik adaptor de alsaniz calisir. atari kendi ihtiyaci kadar akimi ceker.


  • icim urperiyor  (08.09.16 14:11:42) 
Adaptörün voltajı aynı olmalı, amperi ise aynı veya daha fazla olmalıdır. Amperin fazlasının hiçbir sakıncası yok. Hatta amperin aynı olması risklidir, yetmeyebilir veya ısınabilir.


  • mikro patlama  (08.09.16 15:09:10) 
Peki elimdeki 1.2A ayarlı adaptörde 12VDC ile mi çalıştırayım, 9VDC ile mi?


  • heritage  (08.09.16 19:02:42) 
9VDC ile mis gibi çalıştı.


  • heritage  (08.09.16 20:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.