[]

booking.com

selamlar, ben buradan sanal kart ile rezervasyon yaptım.

seçtiğim oda ücretsiz iptal edilebilir ve otelde ödemeli bir odaydı. şimdi ben bunu iptal ettim ama bir günlük ücret kesilecek falan dedi. rezervasyonu iptal etti. sanal kartta da para yok zaten, çekmesi mümkün değil. ki zaten kredi kartı bilgisi istediğinde cvc kodunu girmemi istememişti. öyle bakarsak zaten çekemeyecek istese de.

e ne olacak şimdi?

 
evet çekemeyecek. sonra ne olur bilmiyorum. senin booking hesabın şüpheli duruma düşebilir, eğer böyle birşey varsa:)


  • eloharp  (08.09.16 11:51:54) 
cvv kodu olmadan da cekim yapialbiliyor. bkz amazon


  • bollocks44  (08.09.16 11:54:51 ~ 13:57:23) 
oteller cvv kodu olmadan çekim yapabilir. ama kart sanalsa limit de yoksa yapacak bişey yok pek tabi.


  • prodeq  (08.09.16 11:55:36) 
ne gerzek iştir bu yahu? hem ücretsiz iptal diyor, hem de anladığım kadarı ile son gün olduğu için iade ücreti istiyor. ulan bi mail atsana o zaman bugün iptal edersen ücretsiz, yarın paralı diye. yapacağınız işi...


  • antipodes  (08.09.16 12:01:28 ~ 12:03:17) 
adamlar zaten siz rez. yaptirirken su tarihe kadar ucretsiz iptal diyor, tum sorumluluk sizde dogal olarak!


  • kamyonsans  (08.09.16 12:27:39) 
Kamyonsans +1

Su kadar gun kalaya kadar iptal ederseniz ucretsiz iptal diye belirtiliyor. Okumaniz lazim. Dhaa dikkatli olun.
  • kuehles blondes  (08.09.16 13:17:52) 
kamyonsans+1 mutlaka bir yerlerde şu tarihe kadar iptal ücretsiz diyor.

ben bu gibi durumlarda hotels.com kullanıyorum 10 geceye 1 gece bedava veriyor anlaşmalı otellerinden. bu tatilde mesela 1 günüm bedavaya geldi.
  • safepassage  (08.09.16 13:40:46) 
@son 3 arkadaş.

evet ben de hatalıyım, gelen maili didik didik okumam lazımdı da hiç düşünemedim böyle iş yapacaklarını. hayvan gibi uzunlukta mail atmış en sonuna yazmış.

benim takıldığım nokta en azından satarken uyarsın. ücretli iptallerde nasıl yazıyor bilmemne tarihine kadar ücretsiz iade diye, buna da aynen orada yazıversin.

o da olmadı. rezervasyon yaptırdıktan sonra bin tane mail atıyor, yok gideceğiniz şehirde şu var, bu var, bok püsür var diye. e bi zahmet buna da bir gün önceden mail atıver, bak rezervasyonun var, gitmeyeceksen iptal et, gideceksen de şunu yap bunu yap diye. anca şark kurnazlığı.
  • antipodes  (08.09.16 14:30:06) 
E antipodes satin alirken de yaziyor ki???
Sen gormemissin resmen.
Hatta oda secme sayfasinda da yaziyor, rez yaparken de yaziyor. Yaziyor da yaziyor. Mailde de yaziyor.
  • kuehles blondes  (08.09.16 18:08:38) 
keşke bi de tiklerimizi vereydin.


  • safepassage  (09.09.16 09:54:06) 
bir şey olmaz.

ayrıca adamlar şark kurnazlığı yapmıyor, rezervasyon yaparken de, sonrasındaki konfirmasyonda da son iptal tarihi belirtilir. ki adamlar senin oteli iptal edeceğini değil, konaklayacağını varsayarak sonraki bilgilendirmeleri gönderiyorlar.

booking.com üzerinden onlarca kez otel konaklaması yaptım, emin ol onlarca kez de iptal etmişimdir (en son 2 gün önce bir iptal gerçekleştirdim), hiç sorun yaşamadım.

hatta 2 kez, ücretsiz iptal seçeneğiyle almadığım otelimi bile benim için otelle konuşup ücretsiz iptal ettiler. eğer iletişime geçersen müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar.

uç bir örnek daha vereyim; geçtiğimiz yıl bir otelin ibnelik yaparak fazladan çektiği meblayı, kendileri bana geri ödediler müşteri memnuniyeti için.
  • lordoz  (09.09.16 10:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.