[]

Spam e-postalardan kurtulma!

Eski bir hotmail hesabım var, genelde bir yerlere kaydolurken onu kullanıyorum ama hotmail artık yalan olduğu için outlook hesabıma düşüyor oraya gelen e-postalar ve son zamanlarda artık nereye kaydolduysam günde 4-5 tane spam e-posta geliyor.

* İçerik hep farklı ama cinsel şeylerden oluşuyor.
* e-posta hesaplarının alan adları da hep birbirinden farklı.

Hal böyle olunca filtre ile işin içinden çıkamıyorum. Nasıl kurtulurum bu spamlardan?

 
ben zamanında gelen spamlara tek tek tıklayıp abonelikten çıktım, olmadı telefon açıp mailimi silmelerini istedim, yeri geldi şikayetvar'dan yazdım ve şuan hiç bir şekilde spam gelmiyor kafam çok rahat. ha ayda 1-2 kez gelen cinsel içerikli spam var ama dediğin gibi sürekli farklı sağlayıcıdan geldiği için ona bende çözüm bulamadım. gelir gelmez siliyorum anca.

diğerleri için yukarıdaki yöntemi deneyebilirsin.
  • tolga asp  (08.09.16 10:28:35) 
@tolga asp Adı sanı belli olanlarda aynı şekilde ben de üşenmeyip listeden çık vs. diyorum da bunlar senin bahsettiğin ikinci kategoriye ait hep :/

---Spoiler---
Kimden: brittany_clayton@ninjahouse.be
Konu: BBW ass jiggles during a dick ride
Mesaj: Long pink dildo helps blond head Milana B to polish her anus The video is here.
---Spoiler---
  • chicha  (08.09.16 10:42:51) 
hotmail kullanmıyorum ama ayarlara güvenlik kısmına falan iyice bak, kelime filtresi koyabiliyorsun galiba. sex dildo enlarge penis ass dick vb kelimeleri yaz, belki işe yarar.

bir de gelen epostalarda isimler farklı ama domain aynıysa, yani brittany_clayton@ninjahouse.be
hattori_clayton@ninjahouse.be
brittany_zattori@ninjahouse.be

şeklinde geliyorsa ninjahouse.be'yi engelleyerek kurtulabilirsin.
bi kurcala
  • azizakin  (08.09.16 10:49:37) 
@azizakin Söylediğim gibi her gelen e-postanın alan adları birbirinden farklı, o yüzden o şekilde bir filtre koyamıyorum ama kelime bazlı engelleme yapabilirim.

Biraz hayalgücü, biraz da mevcut e-postalardaki kelimeler işimi görür sanırım.
  • chicha  (08.09.16 10:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.