[]

gunde 3 litre su icmek

zararli mi? su aralar hareket edemiyorum pek gunde 20 dk. yuruyus sadece. tekrar duzenli spor yapmaya basliycam yakin zamanda. o zamana kadar 3 litre icmemeli miyim gunde? yoksa yardir gitsin mi?




 
en az 2 litre öneriliyor zaten. 3 çok şey değil. en fazla işersin. 4-5 fazla olur.


  • bohr atom modeli  (07.09.16 22:04:53) 
ben 3 içiyorum çiş olayı bile fazla olmuyor ya da bana öyle geliyor


  • limoncello  (07.09.16 22:15:49) 
doktor bana 2litre 3litre boşver, ihtiyacın kadarını iç dedi. ihtiyacımın ne kadar olduğunu nasıl belirleyeceğim diye soramadım ya la.


  • for day to break  (07.09.16 22:21:38) 
eskiden bi haftada belki yarim litre bile icmedigim oluyordu ve susamiyordum ama simdi gunde 3 litre isine basladigimdan beri su bitiyor ben susamaya devam ediyorum niyeyse. bana biseyler anlatmaya calisiyor galiba ama anlamiyorum :/


  • in vino veritas  (07.09.16 22:23:24) 
Normal diyette 2000 kalorilik ortalama gündelik besinin hidrolizi için gereken su miktarı 2000 gr imiş. Bu 2 l su muhabbetinin çıkışı budur diyorlar. Yalnız bi de yenen yemeklerin su içeriği de var. Kurutulduğu zaman pek çoğu yarıdan az hacme düşüyor bilhassa süt ürünleri falan. Yani su hariç alınan bir miktar daha su var.
Bu 2 litre sınırının üstü altı aktiviteye, sıcaklığa göre çok değişiyor, ideali yok 5 lt sıvı tüketip yarım litre bile işeyemediğim oldu bu yaz böbrek taşı yarkınlığımdan ötürü elde beher tuvalete gidiyorum 5 yıldır anladığım budur. Bu işin hiçbir standardı yok.

Aşırı su içme hastalığı da var adı dq potomani imiş bi de.
  • kargn  (07.09.16 22:53:37) 
mis gibi kilo verirsin.
gençleşirsin.

  • lonelyman  (07.09.16 23:15:02) 
önemli olan susayınca ertelememek. yoksa uğraşmaya gerek yok şu kadar içiyim bu kadar içiyim diye.


  • ghilleinthemist  (07.09.16 23:15:58) 
3 litre cok normal 5 litre abarti ama gunde 5ten fazla icip normal yasayan arkadaslarim var tamamen metabolizmayla alakali


  • nundu  (07.09.16 23:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.