[]

Sarhoşken neden koşamıyoruz ?

Dün akşam gece halısaha maçı var dediler, bilenler bilir bizim ev şehre bi' hayli uzak. O yüzden çıkıp hem yemeği dışarıda yiyelim hem de birşeyler içer sonra da maça gideriz diye çıktık yollara. Alkolün tadını biraz kaçırmışım, ama bilincim yerinde, yani kafadan 5^6 yı filan hesaplayabilirim kafa zehir ve kendimdeyim de, maç başlayana kadar sarhoş olduğumu farkedemedim. Maç başladı, ben yapıştırıyorum sağ açıktan sürekli pası alıyorum ceza sahasına giriyorum çat, düşüyorum. başka pozisyonda topu alıyorum çalımlarla sürüyorum, çat yine düşüyorum. böyle birkaç pozsiyondan sonra kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı, arabaya kendimi zor attım. önründe sarhoş olunca kusamayan ben arabanın koltuğuna uzanır uzanmaz istifra ettim. Neyse, benim en çok merak ettiğim şey, şut veya pas verecekken yere kapanmam. neden böyle olmuş olabilir ?




 
Beyincik denen vücudun denge merkezi uyuştuğu için.


  • utkumon  (07.09.16 20:13:30) 
alkol sinir sistemini etkileyen bir zehirdir aslında. bu sebeple merkezi sinir sisteminiz, beyinciğiniz işlevsiz hale geldiğinden ötürü koordinasyon gereken hareketler yapamazsınız. hani sarhoşlara düz bir çizgi üzerinde yürümesini söylerler de yürüyemezler ya, aynı hesap.


  • jangbogo  (07.09.16 20:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.