[]

megane 2 hatchback hakkında?

selam dostlar.

araç hakkındaki görüşleriniz nedir?


 
2 sene önce kullandım. 1.4 16V vardı bende güzel arabaydı çok az yakıyordu. Konforu idare ederdi. Hem şehir içinde hem uzun yolda memnundum.


  • 112 hayat kurtarır  (07.09.16 19:16:00) 
Uzun yolda kullanacaksan 1.6 al. 1.4 tavsiye etmem. Şehir içi için 1.4 daha iyi seçim olur. Ama bu arabalar artık yaşlanmaya başladığı icin cok sorun cikartmaya başlar muhtemelen ve yedek parçası "reno bu ucuz olur parçası" kesinlikle değil. Mercedesle aynı fiyat yedek parçalar. Temiz bulursanız alın ama.


  • westblack  (07.09.16 19:43:29) 
bas dizel 1.5'ini kafan rahat etsin. dynamique donanım seviyesi ve tekno paket içerisinde xenon far ve sunroof da var. yılına göre çok donanımlı cihaz.


  • rain when i die  (07.09.16 20:03:13) 
@rain when i die 150k civarı dizeller. bakım sıkıntı olmasın sonra?


  • islergucler2  (07.09.16 20:06:21) 
Olur 150k dizelde sorun. Internetten arastirin önce mazot pompasi kaca değişiyor ondan sonra dizel 2. El arac alın


  • westblack  (07.09.16 20:52:54) 
160binde astram var şükür 0 sorunda. renault da kaliteli dizel motor yapar, üzülmeden kullanırsınız. zaten ikinci el araba alıyorsunuz, 0 km yapmasını mı bekliyordunuz? megane 2'nin mazisi 2003'e kadar inebiliyorken hem de.


  • rain when i die  (07.09.16 22:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.